Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Van Thiel Bedrijfsmakelaardij is een all-round vastgoedadviseur voor eigenaren en bedrijfsmatige gebruikers. Wij taxeren, begeleiden aan-/verhuur en aan-/verkoop trajecten en zijn actief als vastgoedbeheerder van m.n. winkelpanden. Ons werkgebied omvat Nijmegen, Wijchen en omstreken.

Een stukje historie…

In 1974 is Mark van Thiel gestart met Makelaardij Mark van Thiel BV, een makelaarskantoor gevestigd in Wijchen. Dit kantoor is in de loop der jaren gegroeid naar een organisatie met drie kantoren, speciaal gericht op de advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten. In 1990 zijn de drie kantoren opgegaan in de regionaal werkzame organisatie Guijt, van Thiel en Bisterbosch. Mark is doorgegaan met Van Thiel Bedrijfsmakelaardij BV, speciaal gericht op de advisering bij projectontwikkeling en het beheer van commercieel vastgoed. Eind 1990 is Mark van Thiel ook zelf projecten gaan ontwikkelen (zie www.belin.nl), al bleef de makelaardij de core-business.

In 2009 diende een volgende generatie (Michel) zich aan. Anno 2014 zijn wij met een team van 4 en richten ons hoofdzakelijk op het beheer van commercieel onroerend goed, taxatie en bemiddeling bij verkoop en verhuur.