VERHUURD Bedrijfshal Havenweg 34b Wijchen €29.000 /jr

Print Friendly, PDF & Email

VERHUURD
Havenweg 34b
6603 AT Wijchen
€29.000 /jr

VERHUURD: 632 m2 bedrijfsruimte met ca. 1.000 m2 grond, gelegen op bedrijventerrein Wijchen Oost aan de Havenweg. Onderhavig bedrijfspand is gelegen in een gebied met overwegend bedrijven en enkele (bedrijfs)woningen, op goede stand.

Middels de ontsluiting aan de Havenweg komt men eerst op een groot terrein van ca. 600 m2. Hier is ruimte voor parkeren, buitenopslag, containers of andersoortig gebruik. Middels een overheaddeur en aparte toegangsdeur komt men in de grote bedrijfshal. Vanuit die hal kan men verdere naar de andere vertrekken. Voorheen was er een bakkersgroothandel gevestigd, er zijn derhalve nog enkele koelcellen aanwezig (beschikbaar) alsmede is een deel van de wanden met witte wandtegels afgewerkt.

In de directe omgeving staat enkele gelijksoortige bedrijfsgebouwen, bedrijven in de automotive sector, kleine productie en opslag hallen en groothandels. De zuidwest zijde van dit bedrijventerrein ligt nabij een woonwijk en klein bosgebied met diverse sportvoorzieningen.

Locatie
Het pand is gelegen op Bedrijventerrein Wijchen Oost, dit is het oudste bedrijventerrein van de gemeente Wijchen en telt momenteel 150 bedrijven.

Bereikbaarheid
Gelegen in het oosten van Wijchen kent het een gunstige ligging ten opzichte van de A73 en de A326 (aansluiting A50). Vanaf de Edisonstraat 4 bent u binnen enkele minuten op een van deze snelwegen.

Voorzieningen
Er is een actieve bedrijvenvereniging met parkmanagement, waarin gezamenlijke wordt opgetrokken om de representatie en de veiligheid van het bedrijventerrein te waarborgen.

Parkeermogelijkheden
Op eigen terrein zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bijzonderheden
Koelcellen aanwezig. (kunnen gebruikt worden)

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Oplevering
Kan per direct. In overleg te bepalen.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444