VERHUURD Bedrijfshal Oosterweg 279a Wijchen €1.825/mnd

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

Oosterweg 279 A
6603 AA Wijchen
€ 1.825 /mnd

VERHUURD

Bedrijfsruimte / kantoor / showroom (278 m²) met buitenterrein (500 m², het afgebakende terrein kan in overleg aangepast worden) t.b.v. product uitstalling en verkoop.

Huurprijs
€ 21.900,- per jaar.

Omschrijving
Representatieve bedrijfsruimte aan de zuidoostzijde van Wijchen groot ca. 278 m² kantoor- en showroomruimte. Rondom het pand is een grote buitenruimte van ca. 500 m² gelegen, grenzend aan de Oosterweg nabij de kruising met de Graafseweg. De buitenruimte kan ingezet worden voor verkoop en/of uitstalling van tuin- en buiten gerelateerde producten en activiteiten.

Planologie en ligging
Vrijstaand bedrijfsgebouw met inpandige kantoorruimte, bijgebouwen, erf en ondergrond. Dit bedrijfspand is gelegen in het buitengebied van Wijchen in een voornamelijk agrarisch gebied, op goede stand. In de directe omgeving bevinden zich enkele gelijksoortige bedrijfsgebouwen, agrarisch land en enkele vrijstaande (dienst)woningen.

Bereikbaarheid
Alle gebruikelijke voorzieningen aanwezig in het centrum van Wijchen (3 km) alsmede heeft de kern Alverna enkele kleinschalige winkels. De bereikbaarheid is goed, nabij aansluitingen A326, A73 en A50, bushalte in omgeving, NS station in Wijchen (3 km).

Toegestane bestemmingen
Bedrijf/bedrijven gericht op het aanleggen, onderhouden en verkopen van exclusieve goederen zoals zwembaden, sauna’s, klimtoestellen, tuinhuisjes, kassen, prieeltjes en aanverwante artikelen, evenals bedrijf/bedrijven gericht op het verrichten van met het bovenstaande verband houdende diensten zoals tuin- en parkaanleg en groenonderhoud. Het een en ander inclusief daarbij horende showrooms, uitstalling- en verkoopruimtes, parkeer en groenvoorzieningen. Daarnaast zijn bedrijven gericht op het telen, kweken, en verkoop (aan particulieren en bedrijven) van bloemen, planten en bomen, en/of de verkoop en daarmee verband houdende assemblage (aan particulieren en bedrijven) toegestaan.

Onderhoudsstaat
Recent is het object gerenoveerd (dak en isolatie verbeterd), geschilderd en gemoderniseerd en is nu zo goed als nieuw.

Parkeermogelijkheden
Op eigen terrein zijn er ruim voldoende (10) parkeerplaatsen aanwezig.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4691

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Beschikbaarheid
Per direct, in overleg.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444