Bedrijfshal Pieter Zeemanstraat 19 Wijchen € 31.950 /jr

[printfriendly]

 

 

 

Bedrijfshal
Pieter Zeemanstraat 19
6603 AV Wijchen
€ 31.950 /jr

Screenshot_11

Screenshot_14Hoekperceel met vrijstaand bedrijfsgebouw met kantoorruimte, tweezijdige bereikbaarheid met verhard terrein en ruim voldoende eigen parkeergelegenheid. Dit object is gelegen aan de zuid-westzijde op bedrijventerrein Wijchen Oost, in een gebied met overwegend bedrijven en enkele (bedrijfs)woningen, op goede stand.
Het bouwwerk van ca. 650m2 is gelegen op een perceel van 1.800 m2. De bedrijfshal heeft een hoogte van ca. 3,05 meter, een houten geïsoleerd platdak constructie afgedekt met bitumen en houten kozijnen. Toegankelijk via diverse toegangsdeuren en 4 handbediende overheaddeuren. De bedrijfshal is tevens voorzien van lichtstraten en lichtkoepels. Alle gebruikelijke aansluitingen zijn aanwezig: verlichting, airco en cv-installatie en brandveiligheidsvoorzieningen. Aan twee zijden van de hal is verhard en omheind buitenterrein aanwezig.
Recent is het object gerenoveerd en grondig schoongemaakt, het verkeerd in goede staat. Het object is nog in gebruik en kan in overleg betrokken worden.

Locatie
Het pand is gelegen op Bedrijventerrein Wijchen Oost, dit is een verzamelnaam voor de bedrijventerreinen Oost, Zesweg en Hofsedam. Het is het oudste bedrijventerrein van de gemeente Wijchen en telt momenteel 150 bedrijven.

Bereikbaarheid
Gelegen in het oosten van Wijchen kent het een gunstige ligging ten opzichte van de A73 en de A326 (aansluiting A50) Vanaf de Nieuweweg 193 ben je binnen enkele minuten (ca. 1.500 meter) op een van deze snelwegen.

Voorzieningen
Er is een actieve bedrijvenvereniging met parkmanagement, waarin gezamenlijke wordt opgetrokken om de representatie en de veiligheid van het bedrijventerrein te waarborgen.

Parkeermogelijkheden
Op eigen terrein zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (kortere perioden in overleg)

Bijzonderheden
De ruimte is momenteel nog in gebruik. Oplevering en ingebruikname kan geschieden in overleg, desgewenst op korte termijn mogelijk.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”
Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444