VERHUURD Bedrijfshal Pieter Zeemanstraat 6 A Wijchen Prijs op aanvraag

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

VERHUURD
Pieter Zeemanstraat 6 A
6603 AW Wijchen
Prijs op aanvraag

VERHUURD: 300 m2 bedrijfsruimte met ca. 650 m2 grond, gelegen op bedrijventerrein Wijchen Oost aan de Pieter Zeemanstraat. Dit bedrijfspand bestaat uit een kantoor/showroom van 125 m2 en een werkplaats/bedrijfshal/opslag van 175 m2. Het object is gelegen in een gebied met overwegend bedrijven en enkele (bedrijfs)woningen, op goede stand.
Het bedrijfspand en grond zijn gelegen direct achter de woning. Middels een aparte toegangsdeur komt men in de showroom/kantoor gedeelte. De werkplaats is toegankelijk middels een overheaddeur.

In de directe omgeving staan enkele gelijksoortige bedrijfsgebouwen, bedrijven in de automotive sector, kleine productie en opslag hallen en groothandels. De zuidwest zijde van dit bedrijventerrein ligt nabij een woonwijk en klein bosgebied met diverse sportvoorzieningen.

Locatie
Het pand is gelegen op Bedrijventerrein Wijchen Oost, dit is het oudste bedrijventerrein van de gemeente Wijchen en telt momenteel 150 bedrijven.

Bereikbaarheid
Gelegen in het oosten van Wijchen kent het een gunstige ligging ten opzichte van de A73 en de A326 (aansluiting A50). Vanaf de Edisonstraat 4 bent u binnen enkele minuten op een van deze snelwegen.

Voorzieningen
Er is een actieve bedrijvenvereniging met parkmanagement, waarin gezamenlijke wordt opgetrokken om de representatie en de veiligheid van het bedrijventerrein te waarborgen.

Parkeermogelijkheden
Op eigen terrein zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bijzonderheden
Werkbrug en bandenmachine aanwezig.

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Oplevering
Kan per direct. In overleg te bepalen.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444