Kantoorpand Bijsterhuizen 3007 D/E Wijchen €69 /m²/jaar

Print Friendly, PDF & Email

183_1080

 

 

Bijsterhuizen 3007 D/E
6604 LP Wijchen

Huurprijs
€ 69 per vierkante meter per jaar

Oppervlakte
479 m² (in units vanaf 234 m²)
Perceeloppervlakte
2.515 m²

191_1080Op zoek naar een kantoorpand in Wijchen om te huren? Om uw bedrijf te starten? Of om te bouwen tot praktijkruimte. Wij hebben een ruim huuraanbod in omgeving Wijchen, Nijmegen en Zetten.

Te huur: Luxueuze kantoorruimte (2008), gelegen op 1e verdieping, met weids uitzicht in een modern en representatief bedrijvencomplex. Het gebouw heeft een representatieve ligging aan de grote doorgaande weg (A326) in Bijsterhuizen. De ruimten bestaan uit diverse kantoor- en spreekkamers, een kantine en archiefruimte. Totaal groot 479 m2 gelegen op de eerste verdieping.

Hoogwaardige luxe kantoorruimte te huur in modern representatief bedrijvencomplex. Bestaande uit verschillende kantoor-/ spreekkamers, kantine en archiefruimte totaal ad. 479 m2 op de eerste verdieping. Ook te huur in zelfstandige units, hoek-unit van 234 m2 en een unit van 245 m2.

Gelegen op perfecte zichtlocatie langs de A326, op bedrijven terrein Bijsterhuizen, welke is gelegen tussen Nijmegen en Wijchen. Bijsterhuizen ligt aan de A326 en de A73 en in directe nabijheid van de A15 en A50 met aansluiting naar het Rührgebied in Duitsland hierdoor is het complex zowel met eigen- als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Een ruimte is bijvoorbeeld ingedeeldmet hal, meterkast, stookruimte met patchkast, heren- en damestoiletgroep, kantine met pantry, archief, kantoortuin, drie spreekkamers. strakke wandafwerking.

285_1080Voorzieningen:
– Aansluitingen op het openbare net van gas, water
elektriciteit en riolering.
– Telefoonaansluiting
– Verlichtingsinstallatie met armaturen
– Noodverlichting
– pantry
– liftinstallatie
– Toilet groepen heren en dames
– Vloerbedekking
– Systeemplafonds
– airconditioning (plafondunits)
– aluminium kozijnen met isolerende beglazing
– tussenmeters voor gas, water en elektra

Voldoende parkeerplaatsen te huur rondom het gebouw voor € 250,00 excl. BTW per parkeerplaats per jaar.

Huurprijs:
€ 69,- per m2,- excl. BTW per jaar

Servicekosten:
€ 6,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurcondities:
– Huurtermijn 5 jaar met telkens 5 optiejaren (flexibele termijnen zijn bespreekbaar)
– Opzegtermijn per 12 kalender maanden
– Huurbetaling per maand vooruit

283_1080Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks per 1 januari op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens totaal (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a BW, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars(NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

 

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444