VERHUURD Kantoorpand Markt 14a Wijchen €675/mnd

kantoorpand wijchen

Print Friendly, PDF & EmailVERHUURD


Markt 14a
6602 AM Wijchen
€675/mnd

Kantoorpand wijchen

VERHUURD

Kantoorpand Wijchen: een mooie compacte praktijk- / kantoorruimte in het centrum van Wijchen, gelegen aan de Markt in het zijpad naast Gezondheidswinkel De Kroon, aan de achterzijde bereikbaar vanaf parkeerterrein de Dorsvlegel. Dit kantoorpand in Wijchen is gebouwd in 1972 en heeft ook een ingang aan de achterzijde, waar een afgesloten parkeerplaats is gelegen met de mogelijkheid hier 2 parkeerplaatsen te huren. 

De oppervlakte van 76 m2 is verdeeld over de begane grond met 4 verschillende ruimtes, te gebruiken als praktijk- of kantoorruimte. Voorheen is het object gebruikt als schoonheidssalon en verkoop van aanverwante artikelen. Het opleveringsniveau vindt in overleg plaats, de overheaddeur zal vervangen worden voor ene glazen pui met toegangsdeur. In het pand zijn aanwezig: verwarming, elektra, pantry en toiletruimte. 

Voorzieningen kantoorpand Wijchen

Gelegen in het centrum, alle voorzingen zoals horeca en winkels in directe nabijheid. Locatie en bereikbaarheid 
Het pand is gelegen in het hart van het centrum aan de Wijchense Markt, bereikbaar via het pad naast De Kroon. De directe omgeving bestaat uit winkels, horeca, appartementen en andere centrum voorzieningen. De ruimte kan gebruikt ten behoeve van praktijk- / kantoor- / of winkelruimte. 

Kadastrale gegevens  

Gemeente: Wijchen (F) 
Perceel: 821 (gedeeltelijk) 

Parkeermogelijkheden 

Parkeerterrein Dorsvlegel is gelegen op korte loopafstand van onderhavig object, bestaande uit ca. 170 plaatsen. Wijchen centrum heeft verspreid rondom het centrum nog ca. 6 andere parkeerterreinen samen groot ca. 1.500 gratis plaatsen (deels blauwe zone). 

Toelichting locatie 

Wijchen is een gemeente van ruim 42.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. 

Kantoorpand wijchen

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen. 

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 31.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,– per m2). 

Bestemming 

Het pand kent de bestemming ‘Centrum’, op grond waarvan detailhandel, maar ook horeca, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen, cultuur en ontspanning toegestaan zijn. 

Huurtermijn en zekerheid  

5 jaar + 5 jaar 
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444