VERHUURD Kantoorpand Spoorstraat 87 € 22.500 /jr

Print Friendly, PDF & Email

Spoorstraat 87
6602 AX Wijchen
€ 22.500 /jr

Schermafbeelding 2015-09-08 om 19.29.11

Op een schitterende zichtlocatie ligt dit vrijstaande bedrijfspand vlakbij het NS Station en Wijchense centrum. Het pand werd voorheen gebruikt als praktijkruimte (Ortho Wijchen) maar heeft eigenlijk een multifunctioneel karakter. Het kan gebruikt worden als kantoorruimte voor bijvoorbeeld een architect, reclame buro, adviesburo, administratiekantoor, uitzend/detachering buro, fysiotherapie en aanverwante zaken. Eventueel is het pand geschikt te maken voor gecombineerd gebruik met meerdere huurders. In 1991 werd het pand gebouwd en verkeerd in goede onderhoudsstaat. De oppervlakte bedraagt 143 m2 op begane grond niveau en 45 m2 op de 1e verdieping.

Indeling
Schermafbeelding 2015-09-08 om 19.33.01Entree, tochtsluis, receptie en wachtruimte met de nodige raampartijen. De hal/gang biedt toegang naar de grote centrale behandelkamer van ca. 50 m2, gelegen achterin het pand met aan twee lange zijden ramen. Aan de voorkant van het pand is de fotografie ruimte gelegen en bevindt zich de trap naar de 1e verdieping. Aldaar is gelegen de pantry/kantine, een kantoorruimte, een verkleedruimte en de personeelstoilet.

Beschikbaarheid

Het pand is per direct beschikbaar. De exacte datum van oplevering wordt in overleg met Van Thiel Bedrijfsmakelaardij en eigenaar bepaald.

Ligging / Parkeergelegenheid

Unieke vrijstaande situering aan de kop van de Baron D’osystraat en Spoorstraat, grenzend aan de Stationslaan en goed zichtbaar vanuit alle drie deze straten. Er is ruimte op het eigen perceel voor het parkeren van 4 auto’s, alsmede mag er in de straat gratis worden geparkeerd.

Bereikbaarheid
Schermafbeelding 2015-09-08 om 19.33.20

Zowel per auto als met het openbaar vervoer is deze locatie erg goed gelegen. NS station Wijchen bevind zich op nog geen 200 meter afstand. Elk kwartier rijdt er een trein richting Nijmegen alsmede elk half uur naar ‘s-Hertogenbosch.

Voorzieningen en afwerking

Het gebouw wordt middels luchtverwarming verwarmd. Alle voorzieningen zoals gas, water, elektrische installatie, afvoeren, glasvezelkabel, databekabeling en telefoon zijn aanwezig. De wanden en vloeren zijn gebruiksklaar afgewerkt.

Plaats beschrijving

De gemeente Wijchen heeft ca. 41.000 inwoners, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km.

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”
Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444