VERHUURD Winkelpand Markt 8b €30.000 /jr

Print Friendly, PDF & Email

 


VERHUURD Markt 8b
6602 AM Wijchen

schermafbeelding-2016-09-22-om-20-04-30

 

VERHUURD

Dit winkelpand in gelegen op een bijzonder mooie locatie aan de Markt in het centrum van Wijchen, in een omgeving met winkels en horeca. Het object is totaal groot 161 m², bestaande uit ca. 91 m² op begane grond niveau en ca. 70 m² op de eerste verdieping (werkkamer/opslag). Het pand heeft een frontbreedte van ruim 8 meter en is ongeveer 12 meter diep. Het is omstreeks 1900 (schatting) gebouwd en heeft een plafondhoogte van 2,80 meter.

Huurprijs:
€ 30.000,- per jaar

Aanvaarding:
Streefdatum 01/02/2017. Feitelijke aanvaarding in overleg.

Ligging:
Het pand is centraal in het centrum van Wijchen gelegen aan de Markt nabij de ingang van de HEMA. De ruimte kan gebruikt ten behoeve van winkelruimte, horeca of dienstverlening. Winkelformules in de directe nabijheid omvatten de HEMA, Intertoys, Bruna en Ici Paris. Alsmede diverse horeca voorzieningen zoals het Wapen van Wijchen, Zaal 4 en Brownies & Downies.

Parkeren en bereikbaarheid:
Het object wordt ontsloten door de Markt enerzijds en het begin van de Spoorstraat anderzijds. Openbare parkeerplaatsen met gedeeltelijk blauwe zones (ca. 1500 plaatsen) zijn gelegen rondom het centrum.

Opleveringsniveau:
Leeg en ontruimd. Het opleveringsniveau vindt plaats in overleg. Het pand zal geheel leeg en bezemschoon zonder lopende huurcontracten, worden overgedragen. Verder zijn in het pand aanwezig verwarming, elektra, pantry en toilet.

Objectinfo:
Het object ligt in een van de belangrijkste winkelstraten van Wijchen. Het object is traditioneel gebouwd met steens muren en zadeldak met pannen gedekt en voorzien van een winkelpui met een frontbreedte van ruim 8 meter. Aan de achter- en zijkanten sluit het pand direct aan op de aangrenzende panden.

Plaats:
Wijchen is een gemeente van ruim 42.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. Het object ligt aan de levendige Markt, waaraan diverse restaurants en winkels gevestigd zijn en regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd waaraan de ondernemers in Wijchen actief meedoen.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 31.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,– per m2).

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”
Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444