Praktijk- bedrijfsruimte Homberg 1001 Wijchen € 2.150 /mnd

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Homberg 1001
6601 ZX Wijchen
€ 2.150 /mnd

Oppervlakte: 260 m²
Bouwjaar: 1989
Aantal bouwlagen: 2 bouwlagen
Voorzieningen: airconditioning, mechanische ventilatie en inbouwarmaturen

Vrijstaande praktijk- / bedrijfsruimte met een begane grond en 1e verdieping, totaal groot ca. 264 m2 BVO (bruto vloer oppervlakte). Het bouwwerk is gerealiseerd in 1989, gebouwd ten behoeve van een apotheek en ook altijd als zodanig in gebruik geweest. Qua bouwstijl betreft het geen typische bedijfs- of kantoorruimte, maar een praktijkruimte welke architectonisch is afgestemd op de woonomgeving. Aan de achterzijde is een losstaand houten berging / opslagruimte gelegen welke behoord tot het object. Rondom de bebouwing is het perceel verhard en in gebruik voor parkeren (bezoekers, personeel) en bevoorrading.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de kruising van de Klapstraat en de hoofdtoegangsweg naar de wijk Homberg. Alhoewel het object verder terug gelegen is dan andere bebouwing aan de Klapstraat, betreft het toch een goede zichtlocatie omdat er een groen perceel (gemeente eigendom) voor gelegen is.

Omgeving
De directe omgeving bestaat voor het overgrote deel uit gezinswoningen. Aan de overzijde van Klapstraat bevindt zich het zorgcentrum de Elsthof.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (L)
Perceel: 1715
Groot: 597 m2

Parkeermogelijkheden
Het gebouw heeft een grote hoeveelheid parkeerplaatsen. Voor bezoekers ca. 12 plaatsen en voor personeel 5 plaatsen. Ook is er aan de achterzijde van het pand een doorgaande rijlaan gelegen ten behoeve van de bevoorrading. Opgemerkt moet worden dat een deel van de bezoekersplaatsen gelegen is op gemeente grond. Voor het huidige gebruik kan het nadelig werken indien deze worden opgeheven. Voor normaal kantoor gebruik zijn de aanwezige plekken op eigen terrein ruim voldoende.

Bestemming
De locatie valt onder het bestemmingsplan Wijchen-West dat is opgemaakt in 2007 door het bureau Pouderoyen en in november 2011 door de Gemeente is vastgesteld. De bestemming voor onderhavig perceel luidt “maatschappelijk”: De gronden zijn bestemd voor apotheek en voorts uitsluitend voor medische doeleinden alsmede voor kantoordoeleinden ten behoeve van kleinschalige dienstverlening op administratief en ontwerptechnisch gebied. Een nadere detaillering en een weergave van de plankaart zijn in de bijlagen toegevoegd.

Huurtermijn
Voorkeur 5 jaar + 5 jaar

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur (plus eventuele servicekosten) en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444