VERHUURD Winkelpand Spoorstraat 14 Wijchen € 24.500 /jr

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Winkelpand
Spoorstraat 14
6602 AZ Wijchen
€ 24.500 /jr

Screenshot_1

Wij bieden u een bijzonder centraal gelegen hoekwinkelpand te huur in het centrum van Wijchen. Op zoek naar een winkelpand om uw onderneming te vestigen, zoek niet verder!

Screenshot_5Dit hoekwinkelpand is op een prominente locatie gelegen aan de drukke kruising van de Spoorstraat en Burchtstraat midden in het centrum van Wijchen, in een omgeving met winkels en horeca. De winkel heeft een totaal oppervlakte van 125 m2, waarvan circa 60 m2 als souterrain / magazijn in gebruik is. Het pand heeft vanwege de hoek ligging een bijzonder grote frontbreedte van ruim 15 strekkende meters, verdeeld over de 2 zijden. Dus in zowel de Spoorstraat als Burchtstraat goed zichtbaar.

De Spoorstraat is één van de hoofwinkelstraten van Wijchen, het object ligt vlakbij de hoofdingang van de HEMA en nabij de Action in de Burchtstraat en profiteert daarmee volop van de drukke passantenstroom tussen deze trekkers. Andere trekkers in de omgeving zijn de Etos, John’s Shop, de Blokker en de Douglas.

Wijchen centrum heeft ca. 1.500 gratis parkeerplaatsen, veelal met blauwe zone. Nabij onderhavig object is parkeerterrein Het Aambeeld gelegen. Het pand heeft de bestemming ‘Centrum’ op grond waarvan detailhandel, horeca, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen, cultuur en ontspanning toegestaan zijn. Het opleveringsniveau vindt plaats in overleg. In het pand zijn aanwezig: verwarming, elektra, pantry en toilet.

De gemeente Wijchen heeft ca. 42.000 inwoners, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter : ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Op verzoek kunnen wij hier nadere informatie over geven. Het centrum van Wijchen is een goed koopcentrum met maar een beperkte leegstand.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een redelijk compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar bestierd wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen.

Vanuit het CMW is een centrummanager werkzaam en zijn er diverse werkgroepen op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen. Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 21.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 30.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,– per m2).

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”
Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444