VERHUURD Winkel Burchtstraat 3C Wijchen €15.750/jr

Print Friendly, PDF & Email
VERHUURD
Burchtstraat 3 C
6602 AP Wijchen
€ 15.750 /jr

VERHUURD: Winkelruimte

Een mooie compacte winkelruimte huren in het centrum van Wijchen, gelegen aan de drukke Burchtstraat nabij de Action, groot ca. 60 m2. Perfecte ontsluiting met aan de overzijde een groot parkeerterrein (ca. 70 plaatsen).

Het pand is gebouwd in 1989 en heeft een frontbreedte van ca. 5 m en biedt goede mogelijkheden voor presentatie/etalage. De winkel heeft een goede plafond hoogte van ca. 2.90 meter. (huidig verlaagd systeemplafond)

De afwerking van de winkelruimte kan door huurder aangepast worden, de basis is een ruimte voorzien van een cv-installatie, alarminstallatie, airco, toilet en pantry.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan het begin van de Burchtstraat. Met de Action in deze straat is dit een van de drukste straten van het Wijchense centrum. Met een parkeerterrein direct gelegen aan de overkant en de entree grenzend aan de doorloopstraat, is de bereikbaarheid bijzonder goed.

Omgeving
Het pand is in een van de hoofdwinkelstraten in het centrum van Wijchen gelegen. De directe omgeving bestaat uit winkels, horeca, appartementen en andere centrum voorzieningen. De ruimte kan gebruikt ten behoeve van winkelruimte, horeca of dienstverlening. Winkelformules in de directe nabijheid omvatten de Action, HEMA en de Blokker.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4621 A4

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein het Aambeeld is gelegen aan de overzijde van de winkel, bestaande uit ca. 70 plaatsen. Wijchen centrum heeft verspreid rondom het centrum nog ca. 6 andere parkeerterreinen samen groot ca. 1.500 gratis plaatsen (deels blauwe zone)

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ruim 42.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 31.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,– per m2).

Bestemming
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en horeca zijn daarbinnen toegestaan.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur (plus eventuele servicekosten) en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444