VERHUURD Winkelpand Burchtstraat 13 Wijchen €2.250

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

VERHUURD
Burchtstraat 13
6602 AP Wijchen
€2.250 /mnd

VERHUURD Winkelpand, gelegen aan de drukke Burchtstraat nabij de Action, groot ca. 180 m2. Het pand was in gebruik als uitzendbureau, en is per 1 april 2018 beschikbaar of zoveel eerder als overeen te komen met de zittende huurder.

Het pand heeft een frontbreedte van ca 6 meter met een ruime, lichte etalage van ca 4 meter. Het pand heeft een rechthoekige vorm en heeft een plafondhoogte (tot aan de aanwezige plafond platen) van ca 2,5 meter, feitelijk is het hoger. Het object is gebouwd in 1900.

De gemeente Wijchen heeft ca. 42.000 inwoners, het verzorgingsgebied is echter veel groter en kent binnen een straal van 10 km ca. 220.00 consumenten. Op verzoek kunnen wij nadere info over passantenstromen en branchering geven middels een brochure met alle resultaten van recente onderzoeken in Wijchen. Wijchen heeft meer zelfstandige ondernemers met een eigen winkel dan filiaalbedrijven waardoor het winkelgebied zeer gevarieerd is zowel in dagelijks als niet-dagelijks aanbod.

Wijchen kent een Centrum Management (CMW) met een grote mate van betrokkenheid wat zich uit in de diverse werkgroepen die actief zijn in het centrum organisatie van activiteiten, het parkeerbeleid, gezamenlijk thema aankleding, leegstand bestrijding, enz. In dat kader is er ook regelmatig overleg met de gemeente Wijchen. Hiermee onderscheiden de ondernemers van Wijchen zich ten opzichte van de plaatsen in de omgeving.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen halverwege de Burchtstraat. Met de Action nabij is dit een van de drukste straten van het Wijchense centrum. Met een parkeerterrein direct aan de overzijde van de straat, de entree grenzend aan de doorloopstraat, is de bereikbaarheid bijzonder goed.

Voorzieningen
Kadastrale gegevens Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen.

Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4566

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein het Aambeeld is gelegen op korte loopafstand van de winkel, bestaande uit ca. 70 plaatsen. Wijchen centrum heeft verspreid rondom het centrum nog ca. 6 andere parkeerterreinen samen groot ca. 1.500 gratis plaatsen (deels blauwe zone)

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Oplevering
In overleg met makelaar te bepalen.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444