Winkelpand Burchtstraat 2 Wijchen €33.000,- (€2.750,- per maand)

Print Friendly, PDF & Email

Burchtstraat 4
6602 AR Wijchen
€33.000/jr (€2.750/mnd)

Winkelpand te huur in Wijchen met grote raampartijen, gelegen aan de drukke Burchtstraat nabij de Action en de Hema, groot ca. 125 m2. Perfecte ontsluiting met aan de achterzijde een groot parkeerterrein (ca. 70 plaatsen). 

Het pand is gebouwd in 1992 en heeft een grote glazen pui over een lengte van ca 12 meter aan de Burchtstraat zijde en ca 8 meter aan de Spoorstraat zijde. Deze puien bieden goede mogelijkheden voor etalage/presentatie. De ingang van het pand is op een schuine wijze op de hoekpunt gesitueerd, waardoor een optimaal zichtbare entree is ontstaan. De winkel heeft een goede plafond hoogte van ca. 2.90 meter. Het pand was voorheen in gebruik als parfumerie. 

De afwerking van de winkelruimte kan door huurder aangepast worden, de basis is een ruimte voorzien van een cv-installatie, gestuct plafond met spots en gedeelte LED verlichting, luchtgordijn, airco, rolluik voor entree, toilet en pantry. 

Locatie en bereikbaarheid  

Het object is gelegen op een hoeklocatie aan het begin van de Burchtstraat. Met de Action schuin aan de overzijde van de straat, is dit een van de drukste straten van het Wijchense centrum. Met een parkeerterrein direct achter het pand en de entree grenzend aan de doorloopstraat richting Markt, is de bereikbaarheid bijzonder goed. 

Voorzieningen  

Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. 

Kadastrale gegevens  

Gemeente: Wijchen 
Sectie: H 
Percelen: 4640 A1 

Parkeermogelijkheden 

Parkeerterrein het Aambeeld is gelegen aan de achterzijde van de winkel, bestaande uit ca. 70 plaatsen. Wijchen centrum heeft verspreid 
rondom het centrum nog ca. 6 andere parkeerterreinen samen groot ca. 1.500 gratis plaatsen (deels blauwe zone) 

Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en horeca zijn daarbinnen toegestaan. 

Toelichting locatie 

Wijchen is een gemeente van ruim 42.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. 

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen. 

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 31.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,– per m2).

Overige informatie

BTW belast 
Oppervlakte:  Ca. 125 m² 
Huurtermijn: 5 + 5 jaar 

Zekerheid: waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus BTW. 

Aanvaarding: voorjaar 2019, in overleg te bepalen.

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444