Winkelpand Europaplein 87 Wijchen €2.292 /mnd

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

Europaplein 87
6602 GV Wijchen
€ 2.292 /mnd

Winkelpand van ca 119 m² gelegen aan het Europaplein 87 in het centrum van Wijchen, in een omgeving met winkels en horeca. Het pand is nog in gebruik als(internationale) supermarkt, en is per 1 oktober 2018 beschikbaar of zoveel eerder als overeen te komen met de zittende huurder.
Het object is gebouwd in 1993 en achter in de winkel is er een opslagruimte van ca. 6,5 m² met koelcel.

De gemeente Wijchen heeft ca. 42.000 inwoners, het verzorgingsgebied is echter veel groter en kent binnen een straal van 10 km ca. 220.00 consumenten. Op verzoek kunnen wij nadere info over passantenstromen en branchering geven middels een brochure met alle resultaten van recente onderzoeken in Wijchen. Wijchen heeft meer zelfstandige ondernemers met een eigen winkel dan filiaalbedrijven waardoor het winkelgebied zeer gevarieerd is zowel in dagelijks als niet-dagelijks aanbod.

Wijchen kent een Centrum Management (CMW) met een grote mate van betrokkenheid wat zich uit in de diverse werkgroepen die actief zijn in het centrum organisatie van activiteiten, het parkeerbeleid, gezamenlijk thema aankleding, leegstand bestrijding, enz. In dat kader is er ook regelmatig overleg met de gemeente Wijchen. Hiermee onderscheiden de ondernemers van Wijchen zich ten opzichte van de plaatsen in de omgeving.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand is gelegen centraal in het Wijchen winkelcentrum. Winkelformules in de directe nabijheid omvatten Albert Heijn, de Kruidvat, HEMA, Intertoys, Bruna en Ici Paris XL. Alsmede diverse horeca voorzieningen zoals het Wapen van Wijchen, Zaal 4 en Brownies & Downies.

Voorzieningen
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4816 A23 gedeeltelijk

Parkeermogelijkheden
Op korte loopafstand zijn er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig met gedeeltelijk blauwe zones.

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Oplevering
In overleg met makelaar te bepalen.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Huurprijs
€ 27.500,- per jaar, exclusief servicekosten

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ "> of ☏ 024 – 64 24444