VERHUURD Winkelpand  Europaplein 90 € 1.250 /mnd

VERHUURD Winkelpand Europaplein 90 € 1.250 /mnd

Print Friendly, PDF & Email

Europaplein 90

 

 

VERHUURD

Europaplein 90
6602 GV Wijchen
€ 1.250 per maand

Schermafbeelding 2015-07-26 om 09.44.11

Op zoek naar een mooi afgewerkt winkelpand om te huren? Een eigen winkel starten en op zoek naar een winkel om te huren?

Aan de oostzijde van het centrum op een drukbezocht plein bieden we een winkel aan van een kleine 60 m² bgg met een entresol van ca. 16 m2, een frontbreedte van ca. 6 m. op een locatie waar volgens de Locatus onderzoeken de meeste bezoekers van het centrum van Wijchen te vinden zijn.

Schermafbeelding 2015-07-26 om 09.44.48De winkelruimte is door de laatste huurder geheel in stijl afgewerkt en voorzien van een entresol (h. = 1,97 m) waardoor de oppervlakte voor presentatie is uitgebreid. Vrije hoogte van een deel van de winkel is 4,37 m.
Verder is er op de begane grond een kleine pantry met toilet. De verwarmingsunit boven de entreedeur is aangesloten op het gemeenschappelijke centrale verwarmingsysteem.

Het Europaplein ligt op de kruising van een aantal wegen:
– de overdekte winkelpassage met een vestiging van Goudreinet, diverse kledingzaken, Kruidvat, Intertoys, daghoreca etc..
– het Marktpad, hierlangs is de toegang naar de Markt

Schermafbeelding 2015-07-26 om 09.45.45Het Europaplein heeft een verhoogde promenade (met daaronder een parkeergarage) met laad- en losperron, met een variëteit aan winkels: een BrainWash kapsalon, Pets Place, een bakker, een bloemenzaak in het luxere segment, verder een grote Albert Heijn supermarkt en een Gall & Gall.

De doorloop naar het centrum kan via de overdekte winkelpassage danwel via het Marktpad welke tevens als korte doorsteek richting de Hema gebruikt wordt.

Huurtermijn bij voorkeur voor langere termijn. Verder zal er zeker een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW ter beschikking van verhuurder gesteld moeten worden.

Schermafbeelding 2015-07-26 om 09.46.00In de servicekosten zijn onder andere inbegrepen kosten die samenhangen met een gemeenschappelijk centraal verwarmingssysteem, schoonmaakkosten luifels en dergelijke en een bijdrage in de promotiekosten van de winkels van het Europaplein.

Het nabijgelegen uitgebreide parkeerterrein biedt gratis parkeren met een blauwe schijf, desgewenst is de huur van een parkeerplaats in de parkeergarage bespreekbaar.

Op verzoek zijn nadere gegevens beschikbaar met o.a. passantengegevens, brancheringsonderzoek, en verzorgingsgebied.

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444