Winkelpand Hoogstraat 62 Rosmalen €6.667 /mnd

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Hoogstraat 62
5241 CT Rosmalen
€6.667/mnd

De huidige winkel ruimte omvat de begane grond, en aan de voorkant de 1e verdieping. Momenteel is het nog verhuurd en in gebruik bij de HEMA. Contractueel komt de unit omstreeks 1 september 2018 vrij. De oppervlakte bedraagt 560 m2 op de begane grond en 80 m2 op de verdieping. Verhuurder wenst

de volgende bouwkundige voorzieningen mede te verhuren: tegelvloer, systeemplafond, verlichting, elektrische deuren, rolluiken, verwarmingsketel en -installatie, screens voor de ramen, airco, bouwkundige voorzieningen op verdieping, en overige kleine voorzieningen. Alsmede 10 eigenparkeerplaatsen, welke ter beschikking staan voor openbaar parkeren.

Toelichting locatie
De gemeente Rosmalen heeft ca. 35.000 inwoners. In het centrum van Rosmalen is momenteel een nieuw winkelcentrum in aanbouw waaronder Kruidvat, Lidl, Etos en Jumbo zich zullen vestigen.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen halverwege de Hoogstraat aan de noordzijde van het dorpscentrum. Met een parkeerterrein direct aan de overzijde van de straat, de entree grenzend aan de Hoogstraat, is de bereikbaarheid goed.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Rosmalen (H)
Perceel: 4807

Parkeermogelijkheden
In toevoeging op de 10 parkeerplaatsen direct voor de ingang van dit winkelpand is op steenworp afstand een parkeerterrein met ca. 60 plaatsen gelegen. Er staat een nieuwbouw ontwikkeling gepland voor dit gebied. Volgens opgave van de gemeente zal de capaciteit van 60 plaatsen gehandhaafd blijven.

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Oplevering
In overleg met makelaar te bepalen.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ "> of ☏ 024 – 64 24444