VERHUURD Winkelpand Markt 23 Wijchen €1.500/mnd

Print Friendly, PDF & Email
VERHUURD
Markt 23
6602 AN Wijchen
€1.500/mnd

VERHUURD

Representatief winkelpand met grote raampartijen, gelegen op een bijzonder mooie locatie aan de Markt in het centrum van Wijchen, in een omgeving met winkels en horeca, groot ca. 67,5 m2 (BVO). 

Het pand is gebouwd in 1986 en heeft een grote glazen pui over een lengte van ca. 4 meter. Deze pui biedt goede mogelijkheden voor etalage/presentatie. De winkel heeft een goede plafond hoogte van ca. 2.60 meter en is ca. 14.5 meter diep. 

De afwerking van de winkelruimte kan door huurder aangepast worden, de basis is een ruimte voorzien van pantry en toilet. 

Locatie en bereikbaarheid  
Het pand is centraal in het centrum van Wijchen gelegen aan de Markt nabij de ingang van de overdekte Marktpromenade. De ruimte kan gebruikt worden ten behoeve van winkelruimte, horeca of dienstverlening. Winkelformules in de directe nabijheid omvatten de HEMA, Intertoys, Shoeby, Bruna, Douglas en Ici Paris. Alsmede diverse horeca voorzieningen zoals het Wapen van Wijchen, Zaal 4 en Brownies & Downies. 

Voorzieningen  
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. 

Kadastrale gegevens  
Gemeente: Wijchen 
Sectie: H 
Percelen: 4603 A2 

Parkeermogelijkheden 
Wijchen centrum heeft verspreid op korte (loop) afstand rondom het centrum ca. 6 parkeerterreinen samen groot ca. 1.500 gratis plaatsen (deels blauwe zone) 

Bestemming 
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en horeca zijn daarbinnen toegestaan. 

Toelichting locatie 
Wijchen is een gemeente van ruim 42.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. 

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. 

Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen. 

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 31.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,– per m2).

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”
Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444