VERHUURD Winkelpand Marktpad 40 Wijchen €1.835/mnd

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

VERHUURD
Marktpad 40
6602 HP Wijchen
€1.835 /mnd

Winkelpand van ca 172 m² + 30 m2 kelder gelegen aan het Marktpad 40 in het centrum van Wijchen, in een omgeving met winkels en horeca.

Het pand heeft een frontbreedte van ca. 11 meter en is ongeveer 20 meter diep en heeft een L-vorm. Het object is gebouwd in 1994 en heeft een plafondhoogte (tot aan de aanwezige plafondplaten) van 2,6 meter, feitelijk is het hoger. Achter in de winkel is er een opslagruimte van ca. 7,5 m² en in de kelder is er een opslagruimte van ca. 30 m².

De gemeente Wijchen heeft ca. 42.000 inwoners, het verzorgingsgebied is echter veel groter en kent binnen een straal van 10 km ca. 220.00 consumenten. Op verzoek kunnen wij nadere info over passantenstromen en branchering geven middels een brochure met alle resultaten van recente onderzoeken in Wijchen. Wijchen heeft meer zelfstandige ondernemers met een eigen winkel dan filiaalbedrijven waardoor het winkelgebied zeer gevarieerd is zowel in dagelijks als niet-dagelijks aanbod.

Wijchen kent een Centrum Management (CMW) met een grote mate van betrokkenheid wat zich uit in de diverse werkgroepen die actief zijn in het centrum organisatie van activiteiten, het parkeerbeleid, gezamenlijk thema aankleding, leegstand bestrijding, enz. In dat kader is er ook regelmatig overleg met de gemeente Wijchen. Hiermee onderscheiden de ondernemers van Wijchen zich ten opzichte van de plaatsen in de omgeving.
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand is gelegen centraal in het Wijchen winkelcentrum. Winkelformules in de directe nabijheid omvatten Albert Heijn, de Kruidvat, HEMA, Intertoys, Bruna en Ici Paris XL. Alsmede diverse horeca voorzieningen zoals het Wapen van Wijchen, Zaal 4 en Brownies & Downies.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4782 en 4784 gedeeltelijk

Parkeermogelijkheden
Op korte loopafstand zijn er ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig met gedeeltelijk blauwe zones.

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Oplevering
In overleg met makelaar te bepalen.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444