VERHUURD Winkelpand Marktpromenade 19 -21 € 65.000 /jr

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Marktpromenade 19 -21
6602 HR Wijchen
€ 65.000 /jr

Schermafbeelding 2015-09-01 om 19.26.34

Midden in het centrum van Wijchen staat een mooi en ruim pand te huur. Wilt u uw eigen winkel starten en wilt u een winkelpand huren?

Gelegen in de Marktpromenade, bieden we een ruime winkel aan van ca. 284 m² BVO, volgens recent onderzoek (Locatus) zijn de meeste passanten van het centrum van Wijchen hier te vinden zijn.

De winkelruimte ligt op de kruising van een aantal wegen:
– de overdekte winkelpassage met een uitgebreide groenteboer, diverse kledingzaken, Kruidvat, Intertoys etc..
– het Marktpad, hierlangs is de zij ingang van de winkel bereikbaar
– het Europaplein, een verhoogde promenade met laad- en losperron, met een variëteit aan winkels: een BrainWash kapsalon, Pets Place, een bakker, een bloemenzaak in het luxere segment, verder een van de grotere supermarkten in Wijchen een Albert Heijn en een Gall & Gall.

De doorloop naar het centrum kan via de overdekte winkelpassage danwel via het Marktpad welke tevens als korte doorsteek richting de Hema gebruikt wordt.

Onder het plein is een parkeergarage waar de huurder van de onderhavige winkel 2 parkeerplaatsen ter beschikking krijgt. In de directe nabijheid is een groot parkeerterrein met gratis parkeren op basis van een blauwe zone.

Het opleveringsniveau bij aanvaarding als geheel is in de huidige staat, met plavuizenvloer, een toiletunit, verwarming via een gemeenschappelijke unit en een meterkast met meter tbv electra.

Huurtermijn bij voorkeur voor langere termijn. Verder zal er zeker een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW ter beschikking van verhuurder gesteld moeten worden.
In de servicekosten zijn onder andere inbegrepen kosten die samenhangen met een centraal verwarmingssysteem, schoonmaakkosten luifels en dergelijke en een bijdrage in de promotiekosten van de winkels van het Europaplein.

Huurovereenkomst vergelijkbaar met het model ROZ winkelruimte, aangepast aan de specifieke situatie van het Europaplein.

Wijchen is een gemeente met meer dan 41.000 inwoners en een klein compact centrum waardoor de gemiddelde besteding per m2 hoger ligt dan een gebruikelijk centrum in een plaats van vergelijkbare omvang. Op verzoek kan nadere informatie ter beschikking gesteld worden, zoals een recent onderzoek van Locatus en een samenvatting van diverse rapportages met feiten een gegevens over branchering en regiobinding. In juni 2015 is het consumenten onderzoek van DTNP gepresenteerd: de consument geeft het Wijchense dorps centrum een 7,8 tegenover de benchmark (12 gemeente soortgelijk formaat) van een 6,9. Kortom een zeer groot compliment van de Wijchense centrum consument.

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”
Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444