VERHUURD  Winkelpand  Oosterweg 81  Wijchen  €895

VERHUURD Winkelpand Oosterweg 81 Wijchen €895

Schermafbeelding 2015-12-10 om 11.27.05
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Oosterweg 81
6602 HC Wijchen
€ 895 /mnd
Schermafbeelding 2015-12-10 om 11.28.43

Wilt u uw eigen schoonheidssalon of kapsalon in Wijchen beginnen of vestigen? Dat kan in dit pand in het centrum van Wijchen. Natuurlijk kunt u ook een andere bestemming voor dit pand hebben. We praten graag met u over de huurmogelijkheden over dit betaalbare winkelpand in Wijchen. Is dit niet het pand dat uw wilt huren? We hebben ook nog andere panden te huur in de Marktpromenade of het centrum van Wijchen.
Aan de oostzijde van het centrum in de aanloopstraat (Oosterweg) direct nabij parkeergelegenheid en de nieuwbouwlocatie De Oostflank, bieden wij een winkel aan van een 70 m² met een frontbreedte van ca. 6 m.
Schermafbeelding 2015-12-10 om 11.27.52De winkelruimte is thans nog in gebruik als schoonheidssalon tot en met september 2016. Eventueel kan in overleg een (iets) eerdere opleverdatum overeengekomen worden.De gevel heeft een verspringing waardoor extra veel daglicht naar binnen kan treden en er een zichtzijde van af zowel de Oosterweg als De Renbaan is. Het pand heeft een rechthoekige vorm en is circa 12 meter diep. De ruimte wordt leeg (casco) opgeleverd. Er is een pantry met toilet aanwezig.Rechts naast het pand is de bevoorradingsruimte van Albert Heijn gelegen en aan de linkerzijde de Kruidvat en een entree naar het overdekte winkelcentrum de Marktpromenade. In de straat zitten nog diverse horeca gelegenheden, waaronder lunchroom Prikkers en ijssalon Markt 19. In het nieuwbouwplan De Oostflank worden 165 wooneenheden gerealiseerd, direct grenzend aan de Oosterweg en Renbaan, c.q. in de directe omgeving van dit pand.Schermafbeelding 2015-12-10 om 11.27.28De Marktpromenade biedt een zeer compleet aanbod van winkels, waaronder een grote Albert Heijn, een Gall & Gall, de Goudreinet, OPEN 32, MS Mode, Kruidvat, Intertoys, daghoreca, een BrainWash kapsalon, Pets Place, een bakker en een bloemenzaak. De doorloop naar het centrum kan via de overdekte winkelpassage of via de Oosterweg.
De standaard huurtermijn voor winkelruimte is 5 jaar. Voor aanvang zal een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur gesteld worden te vermeerderen met servicekosten en BTW. In de servicekosten zijn onder andere inbegrepen kosten voor schoonmaak aan buitenzijde, klein onderhoud en de aankleding van het winkelcentrum. Het nabijgelegen uitgebreide parkeerterrein biedt gratis parkeergelegenheid met een blauwe zone (max. 2 uur). Desgewenst is de huur van een parkeerplaats in de parkeergarage mogelijk.Op verzoek zijn nadere gegevens beschikbaar met o.a. passantengegevens, brancheringsonderzoek en details van het verzorgingsgebied.

Oosterweg 81
6602 HC Wijchen
€ 895 /mnd

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”
Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444