VERKOCHT Spoorstraat 18 Wijchen € 495.000 k.k.

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Spoorstraat 18a
6602 AZ Wijchen
€ 495.000 k.k.
screenshot_17

 

 

 

 

TE KOOP: Verhuurd winkelpand (belegging) met woonhuis

screenshot_19Vrijstaande jaren ‘30 woning met winkelruimte waarbij de winkelruimte gelegen is in het gezellige centrum van Wijchen tegenover de Blokker. Het woonhuis met een heerlijke zonnige terrastuin grenst aan het Sterrebos, direct naast de kasteeltuin.
Vanuit de woning kijkt u zomers heerlijk in het groene bos van Sterrebos en in de winter heeft u door de bomen een doorkijk naar het daarachter gelegen prachtige kasteel van Wijchen en dat terwijl de winkel midden in het levendige centrum van Wijchen ligt.

Indeling – winkel
Ca. 118 m2 winkelruimte met magazijn, werkplaats en toiletruimte met een frontbreedte van 16 meter. Over de volledige breedte is etalage en gelegen op een goede locatie aan de gezellige autovrije Spoorstraat in Wijchen. De winkelruimte is momenteel verhuurd aan een juwelier.

Indeling – woonhuis
Het ruime woonhuis met eigen opgang is achter de winkel gelegen. Via de achterzijde van de woning komt u in de hal, waar ook het toilet is gelegen. Een volgende deur biedt toegang tot de woonkamer welke naar achter uitgebouwd is. Deze heeft een schuifpui naar het royale terras.
Ruime open keuken met apparatuur, hal, met deur naar de kelderruimte, toilet, trap naar 1e verdieping.

Kelderruimte
Kelderruimte bestaande uit twee lage kelderruimtes van ca. 170 cm hoog.

1e verdieping
via de overloop zijn 5 kamers te bereiken, een kamer dient als doorloop naar een andere grote zolderkamer. Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer gelegen met balkon met uitzicht op het Sterrebos annex de badkamer met wastafel, toilet, ligbad en stoomcabine.

2e verdieping
Royale zolderruimte, van ca. 28 m2

screenshot_24Algemeen
Het pand is voorzien van rolluiken

Tuin
De tuin met houten tuinhuis is vrij gelegen aan de achterzijde van het huis aan het Sterrebos.

Beschikbaarheid
De winkel is verhuurd
De woning in overleg

Ligging / Parkeergelegenheid
Unieke vrijstaande situering op zicht locatie aan de Spoorstraat vlak bij de kruising Spoorstraat/Burchtstraat/Sterrebosweg
Diverse gratis (blauwe zone) parkeerplaatsen in de directe omgeving. Huidige eigenaar huurt een garagebox aan het Aambeeld, dit contract kan (vooralsnog) over worden genomen.

Bereikbaarheid
Er is een vergunning aanwezig om met de auto het voor autoverkeer afgesloten gedeelte van, het centrum te bereiken.

screenshot_28Plaats beschrijving
De gemeente Wijchen heeft ca. 41.000 inwoners, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km.

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ "> of ☏ 024 – 64 24444