VERHUURD Winkelpand  Spoorstraat 33  Wijchen  € 2.250 /mnd

VERHUURD Winkelpand Spoorstraat 33 Wijchen € 2.250 /mnd

Spoorstraat 33 Wijchen

Print Friendly, PDF & Email

 

 

VERHUURD!

Spoortraat 33
6602 AW Wijchen
€ 2.250 /mnd

Schermafbeelding 2015-04-09 om 11.40.33

Wilt u een winkel in Wijchen huren? Dit winkelpand is gelegen in de Spoorstraat in het centrum van Wijchen, vlakbij de kruising met de Burchtstraat, in een omgeving met winkels en horeca. De winkel heeft een totaal oppervlakte van 140 m2, waarvan momenteel nog 20 m2 aan magazijn in gebruik is. Deze binnenwanden kunnen verwijderd worden. Het pand heeft een plafond (onderkant vloer) hoogte van 3,15 meter, momenteel is op 2,75 meter hoog een verlaagd aangebracht. Het pand heeft een frontbreedte van ca. 6 meter, verdeeld over 2 delen.

Schermafbeelding 2015-04-09 om 11.42.04De Spoorstraat is een belangrijke aanloopstraat voor de Wijchenaren die vanuit Noord en de stations omgeving het centrum binnenkomen. In de directe omgeving liggen grote trekkers als de Blokker, Action, HEMA, Aldi en Douglas.

Qua bereikbaarheid en parkeren is het object goed gelegen, de voorkant ligt aan de winkelstraat (Spoorstraat) en de achterzijde aan het gratis parkeerterrein Het Aambeeld. Het pand heeft de bestemming ‘Centrum’ op grond waarvan detailhandel, horeca, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen, cultuur en ontspanning toegestaan zijn. Het opleveringsniveau vindt plaats in overleg. In het pand zijn aanwezig: verwarming, elektra, pantry en toilet.

Schermafbeelding 2015-04-09 om 11.42.34De gemeente Wijchen heeft ca. 41.000 inwoners, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter : ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Op verzoek kunnen wij hier nadere informatie over geven. Het centrum van Wijchen is een goed koopcentrum met maar een beperkte leegstand.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een redelijk compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar bestierd wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen.

(CMW), die ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft. Het CMW doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.
Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 21.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 30.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,– per m2).

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444