VERKOCHT Winkelpand Spoorstraat 43 – 45 Wijchen Prijs op aanvraag

Print Friendly, PDF & Email

VERKOCHT
Spoorstraat 43 – 45
6602 AW Wijchen
€ 5.900 /mnd

Schermafbeelding 2015-07-03 om 17.18.10

VERKOCHT

Verbouwd object met een compleet nieuwe gevel. De pui is grotendeels van glas en is verhoogd tot ca. 280 cm.

Beschikbaar een oppervlakte van 680 m2, mogelijk in stramienen vanaf 140 m2. Gelegen centraal in het centrum van Wijchen, in een omgeving met winkels en horeca. Onderhavig object betreft een (voormalige) supermarktlocatie in de Spoorstraat. Deze straat is een belangrijke aanloop route vanaf het treinstation en Wijchen Noord. In vergelijking tot andere aanloopstraten is het passanten aantal hier hoog.

Het beschikbare gedeelte heeft een frontbreedte van 17 meter en is ongeveer 25 meter diep. Er zijn 3 appartementen boven gelegen (geen onderdeel van aanbieding). Het object heeft een plafondhoogte van 2,85 meter. Van origine bestond dit uit een aantal kleinere winkels (5 stramienen).

Qua bereikbaarheid en parkeren is het object buitengewoon goed gelegen, de voorkant ligt aan de winkelstraat (Spoorstraat) en de achterzijde aan een groot parkeerterrein (Het Aambeeld). Het pand heeft de bestemming ‘Centrum’ op grond waarvan detailhandel, maar ook horeca, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen, cultuur en ontspanning toegestaan zijn.

Het opleveringsniveau vindt plaats in overleg. Het uitgangspunt is de huidige staat, afhankelijk van huuroppervlakte en overige voorwaarden is een aanpassing hierin mogelijk. In de huidige staat is ook een verdeling in meerdere units mogelijk.

De gemeente Wijchen heeft ca. 41.000 inwoners, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter : ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Op verzoek kunnen wij hier nadere informatie over geven. Het centrum van Wijchen is een goed koopcentrum met maar een beperkte leegstand.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een redelijk compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar bestierd wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen.

(CMW), die ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft. Het CMW doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 21.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 30.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,– per m2).

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444