VERHUURD Winkelpand Sterrebosweg 25 Wijchen € 12.000 /jr

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Winkelpand
Sterrebosweg 25
6602 AT Wijchen

Screenshot_11

Op zoek naar een compacte winkelruimte in het centrum van Wijchen? Zoek niet verder, wij hebben het ideale winkelpand voor je met gratis parkeren in het centrum!

Een mooie compacte winkelruimte in het centrum van Wijchen gelegen aan de drukke kruising van de Spoorstraat/Burchtstraat/Sterrebosweg. Door de komst van Action naar de Burchtstraat zijn er maarliefst 30% meer passanten welke op voornoemde kruising komen.
Het winkelfront heeft een breedte van 5,5 m en biedt goede mogelijkheden voor presentatie/etalage. In de kelder is tevens een opslagruimte aanwezig van ca. 10 m2.

De afwerking van de winkelruimte kan door huurder aangepast worden, de basis is een ruimte met een tegelvloer, voorzien van een c.v.-installatie, toilet en pantry.

De gemeente Wijchen heeft ca. 42.000 inwoners, het verzorgingsgebied is echter veel groter en en kent binnen een straal van 10 km ca. 220.00 consumenten. Op verzoek kunnen wij nadere info over passantenstromen en branchering geven middels een brochure met alle resultaten van recente onderzoeken in Wijchen. Wijchen heeft meer zelfstandige ondernemers met een eigen winkel dan filiaalbedrijven waardoor het winkelgebied zeer gevarieerd is zowel in dagelijks als niet-dagelijks aanbod.

Wijchen kent een Centrum Management (CMW) met een grote mate van betrokkenheid wat zich uit in de diverse werkgroepen die actief zijn in het centrum organisatie van activiteiten, het parkeerbeleid, gezamelijk thema aankleding, leegstand bestrijding, enz. In dat kader is er ook regelmatig overleg met de gemeente Wijchen. Hiermee onderscheiden de ondernemers van Wijchen zich ten opzichte van de plaatsen in de omgeving.

 

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”
Neem contact op via: ✉ mailto:bedrijfsmakelaardij@vthiel.nlof ☏ 024 – 64 24444