VERHUURD Winkelpand Touwslagersbaan 2a € 22.500 /jr

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Touwslagersbaan  2A
6602 AK Wijchen

Kenmerken
€ 22.500 /jr

Oppervlakte: 120 m²
Verkoopvloeroppervlakte: 80 m²
Breedte gevel: 6 m
Bouwjaar: 1950

Bent u op zoek naar een winkelpand in het bruisende centrum van Wijchen? Dit horeca-/winkelpand is gelegen op een bijzonder goede locatie aan het begin van de Touwslagersbaan nabij de Markt in het centrum van Wijchen. Het beschikt over een grote glazen winkelpui, met een kenmerkende entree met houten elementen.
In de directe omgeving liggen winkels en horeca. Het object is totaal groot ca. 142 m², bestaande uit ca. 120 m² op de begane grond en ca. 20 m² kelderruimte (voor opslag). Het pand heeft een frontbreedte van ca. 5 meter en is ca. 14 meter diep.
Het object is opgebouwd uit verschillende kleine ruimtes met verschillende hoogte niveau en plafondhoogtes variërend van 2,60 hoogte (achterin pand) tot 3,25 hoogte in het voorste gedeelte. Het object is lange tijd als slijterij (Hobbes) in gebruik geweest en daarna als restaurant (Keuken van Wijchen). Enkele kenmerkende zaken als de wijntonnen en eventueel de bar- en tapinstallatie kunnen in overleg worden overgenomen.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand is centraal in het centrum van Wijchen gelegen aan de Touwslagersbaan nabij de Markt. De ruimte kan gebruikt ten behoeve van een winkel, horeca of overige dienstverlening. Winkelformules in de directe nabijheid omvatten de Kruidvat, Vodafone, HEMA, Intertoys, Bruna en Ici Paris XL. Alsmede diverse horeca voorzieningen zoals het Wapen van Wijchen, Zaal 4 en Brownies & Downies.

Voorzieningen
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Wijchen (H). Perceel: 4988, 5000, 5250

Parkeermogelijkheden
Op korte (loop) afstand zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig met gedeeltelijk blauwe zones

Huurtermijn
5 + 5 jaar (kortere perioden bespreekbaar)

Bijzonderheden
Voormalige horeca elementen voor decoratie (wijntonnen en houten wijnrekken) alsmede functionele horeca toepassing (bar en tap voorziening) kunnen mogelijk worden overgenomen.

Oplevering
Kan per direct. In overleg met verhuurder te bepalen.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444