Winkelpand Touwslagersbaan 39 Wijchen Prijs op aanvraag

Schermafbeelding 2015-04-09 om 19.04.28

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Touwslagersbaan 39
6602 AJ Wijchen
Huurprijs op aanvraag

Schermafbeelding 2015-04-09 om 19.02.54

Wilt u een grote winkel in Wijchen huren? Op zoek naar een mooi pand in Wijchen om te huren? In het centrum van Wijchen ligt deze grootschalige winkelruimte van ca. 1.200 m2 BVO winkelruimte (inclusief technische ruimte) met 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Voorheen in gebruik als supermarkt, nu een ruimte die voor vele doeleinden geschikt (te maken) is.

Het bestemmingsplan, centrum Wijchen 2013 biedt een breed scala aan mogelijkheden, zowel detailhandel als dienstverlening, maar ook horeca (cat. 1 en 2), maatschappelijke voorzieningen, cultuur (dansschool, bioscoop, atelier, museum) en ontspanning. Per situatie zullen mogelijkheden met de eigenaar overlegt moeten worden rekening houdend met bovengelegen appartementen.

Schermafbeelding 2015-04-09 om 19.05.02De ligging is op de beste aanrijstraat van het centrum van Wijchen met een scala aan winkels en horecafaciliteiten. De parkeerterreinen zijn gratis, in een blauwe zone en in de directe omgeving gelegen.

De afwerking aan de binnenzijde biedt een basis voor diverse typen winkelruimte, danwel mogelijkheden voor inventieve ondernemers. Door de grootte van de winkel zijn ook volumineuze goederen een mogelijkheid. Op grond van toegankelijkheid is een verdeling in 2 of 3 winkelruimten bespreekbaar.

De gemeente Wijchen heeft bijna 41.000 inwoners, het verzorgingsgebied is echter veel groter en zal afhankelijk van het invloedgebied ruim over de 80.000 gaan. Op verzoek kunnen wij hier nadere info middels een brochure over het centrum van Wijchen geven.
Op grond van recent onderzoek kent Wijchen vergeleken tot de rest van de plaatsen in de Stadsregio Arnhem-Nijmegen weinig leegstand van winkelruimten. Daarnaast heeft Wijchen meer zelfstandige ondernemers met een eigen winkel dan filiaalbedrijven waardoor het winkelgebied zeer gevarieerd is zowel in dagelijks als niet-dagelijks aanbod.
De verwachting is dat de komende jaren er een toename zal zijn van het aantal inwoners van 65 jaar en ouder in de gemeente Wijchen.

Wijchen kent een ondernemersvereniging met een grote mate van betrokkenheid wat zich uit in de diverse werkgroepen die actief zijn in organisatie van het centrum zowel t.a.v. van activiteiten, het parkeerbeleid, communicatie etc.. In dat kader is er ook regelmatig overleg met de gemeente Wijchen. Hiermee onderscheiden de ondernemers van Wijchen zich ten opzichte van de plaatsen in de omgeving.

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ "> of ☏ 024 – 64 24444