VERHUURD Winkelruimte Burchtstraat 8 Wijchen €4.000 /mnd

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

VERHUURD
Winkelruimte Burchtstraat 8
6602 AR Wijchen
€ 4.000 /mnd

VERHUURD

Relatief nieuw winkelpand, gelegen aan de drukke Burchtstraat nabij de Action, groot ca. 230 m2. Perfecte ontsluiting met aan de achterzijde een groot parkeerterrein (ca. 70 plaatsen).

Het pand is gebouwd in 199… en heeft een grote glazen puit over een lengte van 12 meter. De ingang van het pand is op eens schuine wijze op de hoekpunt gesitueerd, waardoor een optimaal zichtbare entree is ontstaan. De winkel heeft een goede plafond hoogte van ca. 2.80 meter. (huidig verlaagd systeemplafond)

Aan de achterzijde van het pand is een opslagruimte gelegen welke een eigen toegang heeft. Alsmede zijn de toilet en pantry achterin het pand gelegen.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen halverwege de Burchtstraat. Met de Action aan de overzijde van de straat is dit een van de drukste straten van het Wijchense centrum. Met een parkeerterrein direct achter het pand en de entree grenzend aan de doorloopstraat, is de bereikbaarheid bijzonder goed.

Omgeving
Het pand is in een van de hoofdwinkelstraten in het centrum van Wijchen gelegen. De directe omgeving bestaat uit winkels, horeca, appartementen en andere centrum voorzieningen. De ruimte kan gebruikt ten behoeve van winkelruimte, horeca of dienstverlening. Winkelformules in de directe nabijheid omvatten de Action, HEMA en de Blokker.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4868
Groot: 597 m2

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein het Aambeeld is gelegen direct achter de winkel, bestaande uit ca. 70 plaatsen. Wijchen centrum heeft verspreid rondom het centrum nog ca. 6 andere parkeerterreinen samen groot ca. 1.500 gratis plaatsen (deels blauwe zone)

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ruim 42.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. Het object ligt aan de levendige Markt, waaraan diverse restaurants en winkels gevestigd zijn en regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd waaraan de ondernemers in Wijchen actief meedoen.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 31.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,– per m2).

Bestemming
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en horeca zijn daarbinnen toegestaan.

Huurtermijn Voorkeur 5 jaar + 5 jaar
Zekerheid Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur (plus eventuele servicekosten) en BTW

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”

Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444