Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

van Rosenburgweg 196, Nijmegen

Home / Nijmegen – van Rosenburgweg 196

van Rosenburgweg 196, Nijmegen

van Rosenburgweg 196, Nijmegen, 6537 TM, Nederland

Bedrijfsruimte
Beschikbaar
huurprijs

NIEUWBOUW BEDRIJFSRUIMTE 137 M2 | € 1.100,- PER MAAND | VAN ROSENBURGWEG 196

Strategisch gelegen aan de doorgaande weg (N324) tussen Nijmegen en Wijchen, nabij de oprit van de A73, is dit gebouw einde 2023 gerealiseerd en opgeleverd. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 18 vergelijkbare bedrijfsruimten waar diverse functies gecombineerd kunnen worden, denk aan opslag en/of werkplaats op de begane grond, met kantoor of showroom op de 1e etage.

OMSCHRIJVING
Middels een loop- of automatische bedienbare overheaddeur ca. 3,5 breed en 3,5 meter hoogte, betreedt u het pand. De begane grond heeft een vrije hoogte van 3,7 meter. Via de vaste houten trap bereikt u de verdiepingsvloer, welke ca. 3,5 meter hoog is. De bedrijfsruimte is voorzien van raampartijen op zowel de begane grond als de verdieping waardoor er voldoende daglichttoetreding is. Er is een meterkast gelegen op de begane grond en vloerverwarming op de verdieping. De situering van het toilet en de pantry kan geheel naar uw wens worden bepaald.

OPPERVLAKTE
Begane grond: ca. 68,5 m2 BVO (voor bijv. bedrijfsruimte - opslag - werkplaats)
1e etage: ca. 68,5 m2 BVO (voor bijv. kantoor - toilet - pantry)

BESTEMMING
Het complex valt onder de beheersverordening ‘Nijmegen Brabantse Poort 2021’ en is aangemerkt als: Gemengd – 1. Zie de website www.ruimtelijkeplannen.nl voor meer informatie. De binnen deze bestemming aangewezen grond is bestemd voor kantoren en bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten, uitgezonderd detailhandels– en garagebedrijven. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor uw bedrijf.

AFWERKING / OPLEVERING
De bedrijfsruimte wordt casco (= onafgewerkt) opgeleverd met de basis nuts aansluitingen als riool, water, elektriciteit en glasvezel internet. Er is vloerverwarming aanwezig op de verdieping. De verdere afwerking van wanden, vloeren, plafond vindt in overleg met u als gebruiker plaats. U mag dat zelf ter hand nemen of de verhuurder neemt deze verdere afwerking en investering voor zijn rekening en werkt het af geheel conform uw wensen. Daarbij wordt besproken wat een redelijke maandelijkse opslag op de huur daarvoor is.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Het casco bestaat uit een staalconstructie, de scheidende wanden zijn opgetrokken uit beton. De buitenmuren zijn geïsoleerd en deels voorzien van sandwichpanelen wat zorgt voor een goede isolatiewaarde. De monoliet afgewerkte vloer op de begane grond is belastbaar tot 1.000 kg/m². De constructieve betonnen verdiepingsvloer, heeft een vloerbelasting van max. 400kg/m², deze is met een cement deklaag afgewerkt. Het dak is in kanaalplaatvloeren uitgevoerd, hiermee is een goede geluid- en warmte isolatie gewaarborgd.

De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3x25 ampére. Qua dakisolatie is er rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen. De dakisolatie is uitgevoerd met PIR platen, dit draagt bij aan de verzekerbaarheid van uw zonnepanelen in de toekomst.

PARKEREN / BUITENTERREIN
Maar liefst 3 eigen parkeerplaatsen. De aangeboden bedrijfsunit heeft als groot voordeel dat deze zich aan het einde van rij bedrijfsunits bevindt. Daardoor heeft u geen verkeer of andere parkeerders voor uw deur en beschikt u over 3 eigen parkeerplaatsen op verhard terrein: 2 parkeervakken en een extra parkeerplaats direct voor de overheaddeur.

BEOOGDE HUURVOORWAARDEN
Huurovereenkomst: contract o.b.v. model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)
Huurprijs: € 1.100 per maand (excl. BTW)
Huurtermijn: 5 jaar, kortere periode bespreekbaar
Energieverbruik: huurder contracteert zelf met leveranciers van elektra, water en internet
Betaling: telkens per maand vooruit
Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur
Indexatie: jaarlijks conform de algemene bepalingen op basis van CPI
Aanvaarding: in overleg (per direct mogelijk)

Disclaimer: Ondanks dat deze vrijblijvende aanbieding met zorgvuldigheid is samengesteld is Van Thiel Bedrijfsmakelaardij B.V. niet aansprakelijk voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij