Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Burchtstraat 56, Wijchen

Home / Wijchen – Burchtstraat 56

Burchtstraat 56, Wijchen

Burchtstraat 56, Wijchen, 6602 AS, Nederland

Winkelruimte
Beschikbaar
vraagprijs

TE HUUR
Winkelpand (ook geschikt voor kantoor- of horecafunctie) met grote raampartijen op prominente zichtlocatie, gelegen aan de kruising van de Burchtstraat en de Herenstraat. Het object omvat een begane grond van ca. 127 m2, toegankelijk vanaf de voorkant (adres Burchtstraat 56) en zijkant (adres Herenstraat 2), alsmede een souterrain (kelder) van ca. 50 m2.

Het pand beschikt over grote raampartijen aan de voorzijde en de linker zijkant. Dit winkel object is thans nog voorzien van vloer- en plafondafwerking met lichtspots, een toilet en pantry. De afwerking van de ruimte kan door huurder zelf aangepast / vernieuwd worden.

Huurprijs
€ 22.500,- per jaar / € 1.875,- per maand, te vermeerderen met BTW

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan het einde van Burchtstraat, een van de drukkere winkelstraten van Wijchen centrum. Het pand is goed ontsloten door de ligging aan de Kruising van de Herenstraat en Burchtstraat, alsmede een directe verbinding naar de Oude Klapstraat (Bioscoop en parkeerplaats) alsmede naar de kop van de Touwslagersbaan waar de LIDL is gelegen. Achter het pand is parkeerterrein Het Aambeeld gelegen met ca. 70 blauwe zone parkeerplaatsen.

Voorzieningen
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen (CMW) en een Bedrijven Investering Zone (BIZ) via welke samenwerking ook de pandeigenaren constant investeren in het winkelgebied.

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein het Aambeeld is gelegen achter de winkel, bestaande uit ca. 70 plaatsen. Wijchen heeft verspreid rondom het dorpscentrum nog diverse andere parkeerterreinen samen groot ca. 2.000 gratis plaatsen (deels blauwe zone).

Bestemming
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en (lichte) horeca zijn daarbinnen toegestaan.

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ruim 41.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) ten opzichte van vergelijkbare plaatsen met ca. 31.000 m2 (bron: Locatus), mede daardoor heeft weinig leegstand/aanbod. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (korter bespreekbaar)

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus BTW.

Aanvaarding
Per direct mogelijk, in overleg te bepalen.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via 024 - 64 24444.

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij