Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Burchtstraat 7, Wijchen

Home / Wijchen – Burchtstraat 7

Burchtstraat 7, Wijchen

Burchtstraat 7, Wijchen, 6602 AP, Nederland

Winkelruimte
Beschikbaar
huurprijs

TE HUUR
Representatief winkelpand met grote raampartijen, gelegen aan de drukke Burchtstraat direct naast de Action en nabij de Hema en de Blokker, groot ca. 102 m2 op de begane grond en ca. 125 m² souterrain. Perfecte ontsluiting met achter de winkels aan de overzijde van de straat een groot parkeerterrein (ca. 70 plaatsen).

Het pand is gebouwd in 1998 en heeft een grote glazen pui over een lengte van ca. 14 meter. Deze pui biedt goede mogelijkheden voor etalage/presentatie. De winkel heeft een goede plafond hoogte van ca. 2.70 meter. Het pand is (was voorheen) in gebruik als Apple Premium Reseller.

De afwerking van de winkelruimte kan door huurder aangepast worden, de basis is een ruimte voorzien van een cv-installatie, plafond met spots, toilet en pantry.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen halverwege de Burchtstraat, direct naast de Action, waardoor dit een van de drukste straten van het Wijchense centrum is. Met een parkeerterrein direct achter de winkels aan de overzijde de straat en de entree grenzend aan de doorloop straat richting de Spoorstraat en de Markt, is de bereikbaarheid bijzonder goed.

Voorzieningen
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen
Sectie: H
Percelen: 4970

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein het Aambeeld is gelegen achter de winkels aan de overzijde van de winkel, bestaande uit ca. 70 plaatsen. Wijchen centrum heeft verspreid rondom het centrum nog ca. 6 andere parkeerterreinen samen groot ca. 1.500 gratis plaatsen (deels blauwe zone)

Bestemming
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en horeca zijn daarbinnen toegestaan.

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ruim 42.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers,

winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 31.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,-- per m2).

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus BTW.

Aanvaarding
Najaar 2019, in overleg te bepalen.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via 024 - 64 24444.

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij