Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Burchtstraat 7, Wijchen

Home / Wijchen – Burchtstraat 7

Burchtstraat 7, Wijchen

Burchtstraat 7, Wijchen, 6602 AP, Nederland

Horeca
Beschikbaar
huurprijs

TE HUUR
Representatief Horeca - winkelpand van 102 m2 met breed front (14 meter) en grote raampartijen, gelegen centraal in de Burchtstraat direct naast de druk bezochte Action winkel. Dit pand wordt u aangeboden geheel afgewerkt voor de functie “horeca en afhaal van kant en klaar maaltijden”. Het pand is beschikbaar inclusief een professionele keuken met bak- en braad mogelijkheden, een (door gemeente goedgekeurde) afzuig installatie, koelcellen en RVS werktafels. De horeca afwerking omvat ook de vereiste tegelvloer en tegelwandafwerking, alsmede een verlaagd stucwerk plafond met lichtspots. De afwerking van de ruimte kan/mag door huurder aangepast worden. Er is een kelder aanwezig voor extra opslag mogelijkheden.

Huurprijs
€ 2.000,- per maand excl. BTW.
€ 250,- per maand excl. BTW : vergoeding (huur) voor horeca afwerking en installaties, desgewenst kan dit ook ineens worden overgenomen/afgekocht.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen in het begin van de Burchtstraat, een van de drukste winkelstraten van het Wijchense centrum. Met een verbinding naar de Spoorstraat en de Markt, is zowel de bereikbaarheid als ligging goed te noemen.

Voorzieningen
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen (CMW) en een Bedrijven Investering Zone (BIZ) via welke samenwerking ook de pandeigenaren investeren in het winkelgebied.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen, Sectie: H, Perceel: 4621, index A4

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein het Aambeeld is gelegen direct nabij de winkel, bestaande uit ca. 70 plaatsen. Wijchen heeft verspreid rondom het dorpscentrum nog diverse andere parkeerterreinen samen groot ca. 2.000 gratis plaatsen (deels blauwe zone).

Bestemming
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en horeca zijn daarbinnen toegestaan.

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ruim 42.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) ten opzichte van vergelijkbare plaatsen met ca. 31.000 m2 (bron: Locatus), mede daardoor heeft weinig leegstand/aanbod. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (korter bespreekbaar)

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus BTW.

Aanvaarding
Per direct, in overleg te bepalen.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via 024 - 64 24444.

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij