Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Markt 13, Wijchen

Home / Wijchen – Markt 13

Markt 13, Wijchen

Markt 13, Wijchen, 6602 AM, Nederland

Winkelruimte
Beschikbaar
huurprijs

Te huur
Winkel- / horeca ruimte

Huurprijs (excl. BTW)
€ 2.875 per maand / € 34.500,- per jaar

BTW
belast

Omschrijving
Onderhavig object is gelegen aan de Wijchense Markt ter hoogte van het begin van de Touwslagersbaan. De oppervlakte bedraagt ca. 130 m² VVO. Het pand heeft een groot glazen front richting de Markt, alsmede een glazen front richting de Touwslagersbaan. Het pand kent daarom een grote attentie waarde voor de passerende consument, alsmede kijkt men vanuit binnen in de winkel naar zowel de Markt als de Touwslagersbaan. Het object heeft ook een achteringang met aparte parkeerplaatsen en de mogelijkheid een stukje terrein erbij te huren.

De winkel-/ horecaruimte is gelegen aan het begin van de drukke Touwslagersbaan met een mix van aanbieders van grootwinkelbedrijven zoals Hunkemöller, Shoeby, Livera, HEMA en Scapino, alsmede diverse krachtige lokale ondernemers als Kaas- en notenhandel Verkleij, juwelier Jewels en Trends en Gezondheidswinkel De Kroon. Tevens zijn er diverse horeca gelegenheden centraal gelegen aan het gezellige Wijchense Marktplein.

Het opleveringsniveau bij aanvaarding is de huidige afgewerkte staat, met naast de basis voorzieningen als de meterkast en toiletruimte, ook een netjes afgewerkte tegelvloer, een verlaagd plafond, strakke wanden en desgewenst de aanwezige meubelstukken en tafels.

De huurovereenkomst wordt opgesteld op basis van het model ROZ winkelruimte, aangepast aan de specifieke situatie van de Marktpromenade. Huurtermijn van 5 + 5 jaar. Er zal een waarborgsom of bankgarantie gesteld worden ter grootte van 3 keer de maandelijkse betaalverplichting.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op A1 locatie, pal aan de Markt nabij het begin van de drukke Touwslagersbaan.

Voorzieningen
Gelegen in het hart van het centrum, alle voorzieningen zoals horeca en winkels aanwezig in de directe nabijheid.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen, sectie F
Perceel: 812 (gedeeltelijk)

Parkeermogelijkheden
Diverse gratis parkeervoorzieningen (2.500 p.p.) rondom het Wijchense centrum. De achterzijde van het pand grenst aan parkeerterrein de Dorsvlegel met ca. 225 p.p. is dit één van de drukst bezochte parkeerterreinen van het centrum.

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Oplevering
Per direct mogelijk

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via of 024 64 24444

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij