Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Marktpromenade 7, Wijchen

Home / Wijchen – Marktpromenade 7

Marktpromenade 7, Wijchen

Marktpromenade 7, Wijchen, 6602 HR, Nederland

Winkelruimte
Verhuurd
huurprijs

Te huur
Winkelruimte / kantoorruimte

Huurprijs
€ 1.000,- per maand / € 12.000,- per jaar = aanvangshuur jaar 1.
Ingroei huur jaar 2 = € 12.900 / jaar 3 = € 13.800 / jaar 4 = € 14.700

BTW
belast

Service-, promotie, stookkosten
€ 317,- per maand / € 3.804,- per jaar

Omschrijving
Gelegen in de overdekte passage genaamd de Marktpromenade, bieden wij u aan een winkelpand van ca. 77 m² VVO, met een frontbreedte van 9 meter (voorkant) en een diepte van 8,5 meter. Geschikt als winkel- of als kantoorruimte voor een dienstverlener.

De winkel-/ kantoorruimte is gelegen centraal in de overdekte passage met diverse kledingzaken, Kruidvat, Intertoys, een groenteboer en horeca. Alsmede een verhoogde promenade met laad- en losperron, met een variëteit aan winkels en horeca als Pets Place, een bakker, een bloemenzaak en afhaal/bezorg horeca, alsmede een van de grootste supermarkten in Wijchen, de Albert Heijn en een Gall & Gall.

Het opleveringsniveau bij aanvaarding is de huidige staat, met pantry (keukenblok), een toiletruimte, verwarming via een gemeenschappelijke CV voorziening en een meterkast t.b.v. elektra, water en internet.

De huurovereenkomst wordt opgesteld op basis van het model ROZ winkelruimte, aangepast aan de specifieke situatie van de Marktpromenade. Huurtermijn van 3 + 3 jaar. Er zal een waarborgsom of bankgarantie gesteld worden ter grootte van 3 keer de maandelijkse betaalverplichting.

In de servicekosten zijn onder andere inbegrepen kosten die samenhangen met schoonmaakkosten, surveillance, alarmering, brandveiligheid, klein onderhoud van de passage en een bijdrage in de promotiekosten van de winkeliersvereniging van de Marktpromenade.

Wijchen is een gemeente met ca. 41.000 inwoners en heeft een klein compact centrum. De gemiddelde besteding (€) per m2 ligt hoger dan een gebruikelijk centrum in een plaats van vergelijkbare omvang. Op verzoek kan nadere informatie ter beschikking gesteld worden, zoals een recent onderzoek van Locatus en een samenvatting van diverse rapportages met feiten en gegevens over branchering en regiobinding. Uit een consumenten onderzoek van DTNP blijkt: de consument geeft het Wijchense dorps centrum een 7,8 tegenover de benchmark (12 gemeente soortgelijk formaat) van een 6,9. Kortom een zeer groot compliment van de Wijchense centrum consument.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op A1 locatie, bij de entree van winkelcentrum de Marktpromenade vanaf de Marktzijde.

Voorzieningen
Gelegen in hart van centrum, alle voorzingen zoals horeca en winkels in directe nabijheid.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4816
Appartement index: A32

Parkeermogelijkheden
Diverse gratis parkeervoorzieningen rondom Wijchense centrum. Er is een grote parkeerplaats voor ca. 200 auto's gelegen op 100 meter afstand.

Huurtermijn
3 + 3 jaar

Oplevering
Per direct mogelijk

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via of 024 64 24444

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij