Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Spoorstraat 87, Wijchen

Home / Wijchen – Spoorstraat 87

Spoorstraat 87, Wijchen

Spoorstraat 87, Wijchen, 6602 AX, Nederland

Kantoorruimte
Beschikbaar
huurprijs

MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND - TE HUUR
Op een bijzonder goede zichtlocatie ligt dit vrijstaande multifunctioneel bedrijfspand vlakbij het NS Station en Wijchense centrum. Het object was tot voor kort in gebruik als praktijkruimte (GGZ) maar ook goed te gebruiken als kantoorruimte. In 1991 werd het pand gebouwd en in 2017 is het gerenoveerd en opnieuw ingericht en zijn installaties vernieuwd. De oppervlakte bedraagt 143 m2 op begane grond niveau en 45 m2 op de 1e verdieping.

Indeling
Entree met tochtsluis met aangrenzende toilet, daarachter is de receptie gelegen met ernaast een spreek-/behandelkamer met de nodige raampartijen. De hal biedt toegang naar een centrale rondgaande wandelgang met één wachtruimte en zes spreek-/behandelkamers, elk uitgerust met een eigen airco/warmte unit en één of enkele ramen met draai/-kiepstand. Achterin het pand is de keuken/pantry gelegen met aan twee lange zijden ramen. Middels een wenteltrap begeeft u zich naar de 1e verdieping. Aldaar zijn nog drie kamers gelegen, waarvan één uitgerust met keuken-pantry, en twee kamers welke een eigen toilet hebben.

Ligging / Parkeergelegenheid
Unieke vrijstaande situering aan de kop van de Baron D’osystraat en Spoorstraat, grenzend aan de Stationslaan en goed zichtbaar vanuit alle drie deze straten. Er is ruimte op het eigen perceel voor fietsen en het parkeren van 4 auto’s, alsmede mag er in de straat gratis worden geparkeerd.

Bereikbaarheid
Zowel per auto als met het openbaar vervoer is deze locatie erg goed gelegen. NS station Wijchen bevindt zich op nog geen 200 meter afstand. Elk kwartier rijdt er een trein richting Nijmegen alsmede elk half uur naar 's-Hertogenbosch.

Voorzieningen en afwerking
Alle werkkamers hebben een eigen airco / warmte unit, wat de temperatuur zeer goed regelbaar maakt en dit op de individuele wensen kan worden afgestemd. Alle basis voorzieningen zoals elektra, water, verlichting, afvoeren, glasvezelkabel en databekabeling zijn aanwezig. De wanden en vloeren worden gebruiksklaar afgewerkt.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (korter bespreekbaar)

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus BTW.

Aanvaarding
Per direct, in overleg te bepalen.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via 024 - 64 24444.

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij