Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Touwslagersbaan 11, Wijchen

Home / Wijchen – Touwslagersbaan 11

Touwslagersbaan 11, Wijchen

Touwslagersbaan 11, Wijchen, 6602 AH, Nederland

Winkelruimte
Beschikbaar
€15.000,00/per jaar

TE HUUR
Winkel- / horeca-/ bedrijfsruimte

Huurprijs
€ 15.000,- per jaar, € 1.250,- per maand.
Instaphuurprijs eerste 6 maanden € 1.000,= per maand

Niet BTW belast

Omschrijving
Een mooie compacte winkelruimte met souterrain in het centrum van Wijchen, gelegen tussen de Touwslagersbaan en parkeerterrein de Dorsvlegel. Het pand is gebouwd in 1974 en heeft een frontbreedte van ca. 7,2 m en biedt goede mogelijkheden voor presentatie/etalage.

De oppervlakte van 130 m2 is verdeeld over de begane grond (60 m2) en de souterrain (70 m2). Voorheen is het object gebruikt als kledingwinkel en de verkoop van aanverwante artikelen. Het opleveringsniveau vindt plaats in overleg plaats, uitgangspunt is de huidige staat. In het pand zijn aanwezig: verwarming, elektra, airconditioning, mechanische ventilatie, verlaagd plafond, pantry en toiletruimte.

Voorzieningen
Gelegen in het centrum, alle voorzingen zoals horeca en winkels in directe nabijheid.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand is in een van de hoofdwinkelstraten in het centrum van Wijchen gelegen. De directe omgeving bestaat uit winkels, horeca, appartementen en andere centrum voorzieningen. De ruimte kan gebruikt ten behoeve van winkelruimte, horeca of dienstverlening.


Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (F)
Perceel: 859 A2

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein Dorsvlegel is gelegen op korte loopafstand van de winkel, bestaande uit ca. 170 plaatsen. Wijchen centrum heeft verspreid rondom het centrum nog ca. 6 andere parkeerterreinen samen groot ca. 1.500 gratis plaatsen (deels blauwe zone).

Bestemming
Het pand kent de bestemming ‘Centrum’, op grond waarvan detailhandel, maar ook horeca, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen, cultuur en ontspanning toegestaan zijn.

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ruim 42.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) terwijl vergelijkbare plaatsen ca. 31.000 m2 hebben (bron: Locatus). De omzet per m2 ligt dan ook 50% hoger dan elders. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2 (ca. € 3.200,-- per m2).

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of 024 64 24444

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij