Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Touwslagersbaan 25, Wijchen

Home / Wijchen – Touwslagersbaan 25

Touwslagersbaan 25, Wijchen

Touwslagersbaan 25, Wijchen, 6602 AJ, Nederland

Winkelruimte
Beschikbaar
vraagprijs

TE HUUR
Winkelpand groot 154 m2 gelegen in de Touwslagersbaan in het centrum van Wijchen, in een omgeving met winkels en horeca. Het pand heeft aan de achterzijde de mogelijkheid te bevoorraden en beschikt daar over 1 eigen parkeerplaats. Met een frontbreedte van 6,5 meter en een diepte van 23 meter, biedt de lay-out veel mogelijkheden. Het pand is per direct beschikbaar en wordt in de huidige (casco) staat opgeleverd, inclusief CV-ketel en toilet.

Qua bereikbaarheid en parkeren is het object goed gelegen; de voorkant ligt aan de winkelstraat (Touwslagersbaan) en de achterzijde ligt aan een groot parkeerterrein (de Dorsvlegel). Het pand heeft de bestemming ‘Centrum’ op grond waarvan detailhandel, horeca, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen, cultuur en ontspanning toegestaan zijn.

De gemeente Wijchen heeft ca. 42.000 inwoners, het verzorgingsgebied is echter groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Op verzoek kunnen wij hier nadere informatie over geven. Het centrum van Wijchen is een goed koopcentrum en kent relatief weinig leegstand.

Huurprijs
€ 32.500,- per jaar / € 2.708,- per maand, te vermeerderen met BTW

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen in de Touwslagersbaan, een van de drukste winkelstraten van het Wijchense centrum. Het pand is goed ontsloten met een parkeerterrein in de directe nabijheid, alsmede een directe verbinding naar de Markt.

Voorzieningen
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen (CMW) en een Bedrijven Investering Zone (BIZ) via welke samenwerking ook de pandeigenaren constant investeren in het winkelgebied.

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein de Dorsvlegel is gelegen op ca. 50 meter afstand, bestaande uit ca. 200 plaatsen. Wijchen heeft verspreid rondom het dorpscentrum nog diverse andere parkeerterreinen samen groot ca. 2.000 gratis plaatsen (deels blauwe zone).

Bestemming
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en (lichte) horeca zijn daarbinnen toegestaan.

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ruim 41.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) ten opzichte van vergelijkbare plaatsen met ca. 31.000 m2 (bron: Locatus), mede daardoor heeft weinig leegstand/aanbod. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (kortere termijn bespreekbaar)

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandverplichting.

Aanvaarding
Per direct, in overleg te bepalen.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via 024 - 64 24444.

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij