Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Touwslagersbaan 6, Wijchen

Home / Wijchen – Touwslagersbaan 6

Touwslagersbaan 6, Wijchen

Touwslagersbaan 6, Wijchen, 6602 AK, Nederland

Winkelruimte
Beschikbaar
huurprijs

TE HUUR

Instap-klaar winkelpand met grote glazen schuifpui (4,50 m breed), gelegen aan het begin van de drukke Touwslagersbaan nabij de Markt. Het object omvat de begane grond van ca. 85 m2 en het pand heeft een diepte van ongeveer 12 meter. Het geheel is afgewerkt met een mooie PVC vloer (houtlook), een verlaagd plafond met verlichting (spots) en een airco-warmte unit op elektra. In toevoeging hierop zijn er ook een warmte-luchtgordijn en enkele radiatoren aanwezig welke functioneren op gas.

Direct nabij het winkelpand is parkeerterrein De Dorsvlegel gelegen, met ca. 200 (blauwe zone) parkeerplaatsen is dit een van de drukste parkeerterreinen van het centrum. Dit vertaalt zich in een constante en hoge passantenstroom voor de winkel langs, van mensen die vanaf het parkeerterrein naar de Markt, de overdekte passage (Marktpromenade), de Spoorstraat en het horecastraatje (Kasteellaan) lopen.

Huurprijs
€ 22.500,- per jaar / € 1.875,- per maand, te vermeerderen met BTW

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen in de Touwslagersbaan, een van de drukste winkelstraten van het Wijchense centrum. Het pand is goed ontsloten met een parkeerterrein in de directe nabijheid, alsmede een directe verbinding naar de Markt.

Voorzieningen
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen (CMW) en een Bedrijven Investering Zone (BIZ) via welke samenwerking ook de pandeigenaren constant investeren in het winkelgebied.

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein De Dorsvlegel is gelegen op ca. 50 meter afstand, bestaande uit ca. 200 plaatsen. Wijchen heeft verspreid rondom het dorpscentrum nog diverse andere parkeerterreinen samen groot ca. 2.000 gratis plaatsen (deels blauwe zone).

Bestemming
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en (lichte) horeca zijn daarbinnen toegestaan.

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ruim 41.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) ten opzichte van vergelijkbare plaatsen met ca. 31.000 m2 (bron: Locatus), mede daardoor heeft weinig leegstand/aanbod. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (kortere termijn bespreekbaar)

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus BTW.

Aanvaarding
Per 1 november 2023, in overleg te bepalen.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via 024 - 64 24444.

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij