Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Touwslagersbaan 8, Wijchen

Home / Wijchen – Touwslagersbaan 8

Touwslagersbaan 8, Wijchen

Touwslagersbaan 8, Wijchen, 6602 AK, Nederland

Winkelruimte
Beschikbaar
vraagprijs

TE HUUR
Winkelpand met veel daglicht, gelegen halverwege de drukke Touwslagersbaan met een grote diversiteit aan huurders. Het object omvat een begane grond van ca. 67 m2, toegankelijk vanaf de voor- en achterkant, alsmede een souterrain (kelder) van ca. 45 m2, ontsloten via het trappenhuis achter de winkel. Direct nabij de winkelstraat is parkeerterrein De Dorsvlegel gelegen met ca. 200 (blauwe zone) parkeerplaatsen. Het pand is ca. 5,20 meter breed en 13 meter diep, de plafond hoogte is 3,15 meter en het huidige verlaagde plafond zit op een hoogte van 2,80 meter.

Het pand heeft een grote glazen pui en een frontbreedte van ca. 5 meter breed, met een goede inkijk vanaf de Touwslagersbaan. Aan de zijkant van het pand is een toegangsstraat gelegen voor de bovengelegen woningen, waardoor deze winkel beschikt over extra veel daglicht en veel ramen aan de zijkant van de winkel. Het pand is nog voorzien van de nodige (deels verouderde) afwerking: vloer- en plafondafwerking, een ventilatie/airco unit, plafond met lichtspots, toilet en pantry. De afwerking van de ruimte kan door huurder zelf aangepast of vernieuwd worden. De toilet en pantry zullen op kosten van verhuurder vervangen gaan worden.

Huurprijs
€ 18.900,- per jaar / € 1.575,- per maand, te vermeerderen met BTW

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen in de Touwslagersbaan, een van de drukste winkelstraten van het Wijchense centrum. Het pand is goed ontsloten met een parkeerterrein in de directe nabijheid, alsmede een directe verbinding naar de Markt.

Voorzieningen
Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen (CMW) en een Bedrijven Investering Zone (BIZ) via welke samenwerking ook de pandeigenaren constant investeren in het winkelgebied.

Parkeermogelijkheden
Parkeerterrein De Dorsvlegel is gelegen op ca. 50 meter afstand, bestaande uit ca. 200 plaatsen. Wijchen heeft verspreid rondom het dorpscentrum nog diverse andere parkeerterreinen samen groot ca. 2.000 gratis plaatsen (deels blauwe zone).

Bestemming
Centrum bestemming; winkel, dienstverlening en (lichte) horeca zijn daarbinnen toegestaan.

Toelichting locatie
Wijchen is een gemeente van ruim 41.000 inwoners in het land van Maas en Waal, deze bevolking blijft in de toekomst stabiel, het verzorgingsgebied is echter veel groter: ruim 220.000 inwoners wonen binnen een straal van 10 km. Het is prettig winkelen in het centrum met een diversiteit aan winkels, restaurants en cafés.

Wijchen heeft een eigen sfeervolle uitstraling met authentieke bebouwing en een prachtig kasteel wat tegen het centrum aan ligt. Het winkelcentrum van Wijchen is compact, niet te groot en herbergt een compleet bestand aan winkels, waarbij een groot gedeelte (nog) niet gefilialiseerd is maar ingevuld wordt door zelfstandige winkeliers. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen. Het CMW, dat ook parttime een eigen centrummanager in dienst heeft, doet baanbrekend werk op het gebied van parkeren en bereikbaarheid, branchering en leegstaande panden, veiligheid, kwaliteitsverbetering, public relations en evenementen.

Dit alles maakt dat Wijchen steeds aantrekkelijker wordt om te winkelen, ook voor de grotere regio. Wijchen kent voorts een beperkte leegstand, met goede (gratis) parkeervoorzieningen en goede bereikbaarheid. Wijchen Centrum beschikt over een bescheiden oppervlakte aan winkels (ca. 23.000 m2) ten opzichte van vergelijkbare plaatsen met ca. 31.000 m2 (bron: Locatus), mede daardoor heeft weinig leegstand/aanbod. Er is sprake van een relatief hoge omzet per m2.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (korter bespreekbaar)

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus BTW.

Aanvaarding
Per direct mogelijk, in overleg te bepalen.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via 024 - 64 24444.

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij