Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Touwslagersbaan 9, Wijchen

Home / Wijchen – Touwslagersbaan 9

Touwslagersbaan 9, Wijchen

Touwslagersbaan 9, Wijchen, 6602 AH, Nederland

Winkelruimte
Beschikbaar
huurprijs

Te huur
Winkelruimte / kantoorruimte

Huurprijs
€ 13.500,- per jaar

BTW
belast

Omschrijving
Winkel / kantoorpand van ca. 65 m², gelegen aan het verbindende looppad tussen het vernieuwde parkeerterrein de Dorsvlegel en de Touwslagersbaan. Het pand heeft een hoekligging met zeer goede zichtbaarheid, inzetbaar als winkel, kantoor, horeca (afhaal), dienstverlening of maatschappelijke functie. De Dorsvlegel is een van de drukst bezochte parkeerterreinen van het centrum, waardoor u hier gegarandeerd een hoge passantenstroom heeft.

Het opleveringsniveau bij aanvaarding is de huidige staat, met pantry (keukenblok), een toiletruimte en een meterkast t.b.v. elektra, water en internet.

De huurovereenkomst wordt opgesteld op basis van het model ROZ winkelruimte met een huurtermijn van 5 jaar. Er zal een waarborgsom of bankgarantie gesteld worden ter grootte van 3 keer de maandelijkse betaalverplichting.

Wijchen is een gemeente met ca. 41.000 inwoners en heeft een klein compact centrum. De gemiddelde besteding (€) per m2 ligt hoger dan een gebruikelijk centrum in een plaats van vergelijkbare omvang. Op verzoek kan nadere informatie ter beschikking gesteld worden, zoals een recent onderzoek van Locatus en een samenvatting van diverse rapportages met feiten en gegevens over branchering en regiobinding. Uit een consumenten onderzoek van DTNP blijkt: de consument geeft het Wijchense dorps centrum een 7,8 tegenover de benchmark (12 gemeente soortgelijk formaat) van een 6,9. Kortom een zeer groot compliment van de Wijchense centrum consument.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op B1 locatie, pal aan het drukste parkeerterrein van Wijchen centrum.

Voorzieningen
Gelegen in het dorpscentrum, alle voorzieningen zoals horeca en winkels in directe nabijheid.

Parkeermogelijkheden
Diverse gratis parkeervoorzieningen rondom Wijchense centrum. Er is een grote parkeerplaats voor ca. 210 auto's gelegen direct aan de voorzijde van het pand.

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Oplevering
In overleg

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via of 024 64 24444

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij