Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Zomertaling 27, Wijchen

Home / Wijchen – Zomertaling 27

Zomertaling 27, Wijchen

Zomertaling 27, Wijchen, 6601 DW, Nederland

Kantoorruimte
Beschikbaar
€1.600,00/per maand

Tekst Zomertaling 27 Wijchen

Omschrijving
Op 100 meter van het NS-station en op minder dan 700 meter van het centrum van Wijchen wordt deze hoogwaardige kantoor-/praktijkruimte aangeboden aan de Zomertaling, het verlengde van de Kraanvogelstraat. Het kantoor is in 2018 ingericht als yoga/sport studio zoals op de foto’s zichtbaar is, maar kan desgewenst als kantoor c.q. met witte muren en zonder tussenwand, vloer- of plafond afwerking op worden geleverd.

De kantoor/-praktijk ruimte beschikt over grote raampartijen en goede daglichttoetreding. Er is een kleine keuken aangebracht met een vaatwasser. Boven het kantoor-/praktijkruimte bevinden zich appartementen. Het is gelegen aan de ruim opgezette wandelpromenade 'De Groene Loper', welke voor een verbinding zorgt tussen plan De Kraanvogel en het centrum van Wijchen.

Huurprijs totaal voor ca. 160 m² , € 1.600,- per maand / € 19.200 per jaar excl. BTW en excl. g/w/e en servicekosten. Huurtermijn 5 + 5 jaar. Waarborgsom 3 maanden

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 45.- per maand. (gedeelte van VvE lasten en jaarlijks onderhoud brandblusser en CV ketel.)

Indeling en vloeroppervlakte
Het totale pand is groot ca. 160 m² en alleen als geheel te huur.

Bestemming
Volgens het thans vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Wijchen, Bestemmingsplan “Noord-Wijchen”, betreft de bestemming van het perceel “Gemengd” (G). Op onderhavige locatie zijn onder andere toegestaan: Kantoor; Dienstverlening.

Ligging
Het geheel is gelegen aan de rand van het dorpskern van Wijchen op ca. 100 meter van het NS-Station met voldoende vrij parkeren.

Bereikbaarheid
Per auto, fiets en openbaar vervoer. De bereikbaarheid is goed te noemen. In de straat is het gratis parkeren. De openbaar vervoersverbindingen zijn zeer goed, het NS-Station met tevens een busstation bevindt zich op loopafstand.

Parkeren
Openbaar

Aanvaarding
Per direct


KENMERKEN

Hoofdfunctie
Hoofdfunctie: Kantoorruimte
Oppervlakte: 160 m²
In units vanaf: 160 m²
Aantal verdiepingen: 1
Voorzieningen: toilet, pantry, douche
Luchtbehandeling: Mechanische ventilatie

Gebouw
Bouwjaar: 2009
Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Energie
Energielabel: A

Voorziening
Bank: Op 500 m tot 1000 m
Ontspanning: Op 500 m tot 1000 m
Restaurant: Op 500 m tot 1000 m
Winkel: Op 500 m tot 1000 m

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij