Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Zomertaling 3, Wijchen

Home / Wijchen – Zomertaling 3

Zomertaling 3, Wijchen

Zomertaling 3, Wijchen, 6601 DW, Nederland

Kantoorruimte
Beschikbaar
€2.700,00/per maand

Omschrijving
Op 100 meter van het NS-station en op minder dan 700 meter van het centrum van Wijchen wordt deze hoogwaardige kantoor-/praktijkruimte aangeboden aan de Zomertaling, verlengde van de Kraanvogelstraat. Het kantoor is in 2019 gemoderniseerd en heeft over de totale oppervlakte van ca. 250 m2 een zeer aangenaame hoogte van ruim 3.50 mtr.

Het kantoor beschikt over grote raampartijen en goede daglichttoetreding. De plafonds zijn omwille van behoud van de hoogte en akoestiek ingericht met zwevende plafondeilanden en voorzien van kabelgoten en paneelverlichting. De glazen scheidingswanden zorgen voor een leuk doorkijkje en optimaal gebruik van ruimte en licht.

Er is een luxe keuken aangebracht met een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combimagnetron-/oven. Een verrasing bij binnenkomst! Het kantoor beschikt over twee entree’s, ideaal voor bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk/tandarts.

Boven het kantoor-/praktijkruimten bevinden zich appartementen. Het kantoor ligt aan de ruim opgezette wandelpromenade 'De Groene Loper', welke voor een verbinding zorgt tussen plan De Kraanvogel en het centrum van Wijchen.

Huurprijs totaal voor ca. 250 m² , € 2.700,- per maand excl. BTW en excl. g/w/e en servicekosten. Huurtermijn 5 + 5 jaar. Waarborgsom 3 maanden

Indeling en vloeroppervlakte
Het totale pand is groot ca. 250 m² en als geheel of in delen te huur met dan gezamenlijke vergaderruimte, pantry en santair.

Bestemming
Volgens het thans vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Wijchen, Bestemmingsplan “Noord-Wijchen”, betreft de bestemming van het perceel “Gemengd” (G). Op onderhavige locatie zijn onder andere toegestaan: Kantoor; Dienstverlening.

Ligging
Het geheel is gelegen aan de rand van het dorpskern van Wijchen op ca. 100 meter van het NS-Station met voldoende vrij parkeren.

Bereikbaarheid
Per auto, fiets en openbaar vervoer. De bereikbaarheid is goed te noemen. In de straat is het gratis parkeren. De openbaar vervoersverbindingen zijn zeer goed, het NS-Station met tevens een busstation bevindt zich op loopafstand.

Parkeren
Openbaar

Aanvaarding
In overleg

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij