Over ons

Van Thiel Bedrijfsmakelaardij is een all-round vastgoedadviseur voor eigenaren en bedrijfsmatige gebruikers. Wij taxeren, begeleiden aan-/verhuur en aan-/verkoop trajecten en zijn actief als vastgoedbeheerder van m.n. winkelpanden. Ons werkgebied omvat Nijmegen, Wijchen en omstreken.

Een stukje historie…

overonsIn 1974 is Mark van Thiel gestart met Makelaardij Mark van Thiel BV, een makelaarskantoor gevestigd in Wijchen. Dit kantoor is in de loop der jaren gegroeid naar een organisatie met drie kantoren, speciaal gericht op de advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten. In 1990 zijn de drie kantoren opgegaan in de regionaal werkzame organisatie Guijt, van Thiel en Bisterbosch. Mark is doorgegaan met Van Thiel Bedrijfsmakelaardij BV, speciaal gericht op de advisering bij projectontwikkeling en het beheer van commercieel vastgoed. Eind 1990 is Mark van Thiel ook zelf projecten gaan ontwikkelen (zie www.belin.nl), al bleef de makelaardij de core-business.

In 2009 diende een volgende generatie (Michel) zich aan. Anno 2014 zijn wij met een team van 4 en richten ons hoofdzakelijk op het beheer van commercieel onroerend goed, taxatie en bemiddeling bij verkoop en verhuur.

Michel van Thiel

michel1Behaalde zijn Bachelor en Master diploma in Vastgoedkunde. Na zijn studie in Londen deed hij werkervaring op in de Verenigde Staten en werkte een aantal jaar op de beleggingsafdeling van CB Richard Ellis te Amsterdam. Hier was hij als adviseur betrokken bij de aan- en verkoop van kantoorpanden en winkelcentra. Sinds 2010 is hij werkzaam bij Van Thiel Bedrijfsmakelaardij. Als volgende generatie zet hij de bedrijfsactiviteiten voort. Als directeur is hij eindverantwoordelijk voor zowel de verhuur, taxatie als beheers werkzaamheden.

Janet Mom

janet2Janet Mom is na onder andere een  opleiding als directie secretaresse bij Schoevers werkzaam geweest in de consultancy en detachering. Begin 1996 is zij bij van Thiel Bedrijfsmakelaardij in dienst getreden als secretaresse. In 2006 heeft ze haar diploma Makelaar Taxateur Onroerende Zaken SVM/Nivo behaald. Door haar lange werkervaring bij Van Thiel Bedrijfsmakelaardij en haar theoretische kennis als makelaar onroerende zaken is zij van veel dingen op de hoogte. Janet is verantwoordelijk voor het financiële en administratieve beheer. Zij verricht ook de receptiewerkzaamheden. Uw eerste contact met ons kantoor zal vaak via Janet lopen.

Mark van Thiel

mark1Na een ambtelijke carrière in 1974 als zelfstandig makelaar begonnen in Wijchen. In korte tijd is zijn kantoor toen uitgegroeid tot een grote organisatie met vestigingen in Cuijk, Wijchen en Nijmegen. Het kantoor was als advies- en verkoop organisatie betrokken bij veel grote nieuwbouwprojecten in de regio Nijmegen. Sinds 1990 is deze organisatie opgenomen in Guijt Makelaars. Thans is hij onder de naam Van Thiel Bedrijfsmakelaardij BV te Wijchen doorgegaan met het commerciële beheer van de BOG beleggingsportefeuilles van m.n. particuliere beleggers.