Over ons

Van Thiel bedrijfsmakelaar is een all-round vastgoedadviseur voor eigenaren en bedrijfsmatige gebruikers. Wij taxeren, begeleiden aan-/verhuur en aan-/verkoop trajecten en zijn actief als vastgoedbeheerder van winkel- en bedrijfspanden. Ons werkgebied omvat de regio Arnhem – Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch.

Een stukje historie…

overonsIn 1974 is Mark van Thiel gestart met Makelaardij Mark van Thiel BV, een makelaarskantoor gevestigd in Wijchen. Dit kantoor is in de loop der jaren gegroeid naar een organisatie met drie kantoren, speciaal gericht op de advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten. In 1990 zijn de drie kantoren opgegaan in de regionaal werkzame organisatie Guijt, van Thiel en Bisterbosch. Mark is doorgegaan met Van Thiel bedrijfsmakelaar BV, speciaal gericht op de advisering bij projectontwikkeling en het beheer van commercieel vastgoed. Eind 1990 is Mark van Thiel ook zelf projecten gaan ontwikkelen (zie belin.nl), al bleef de makelaardij en vastgoedbeheer de core-business.

In 2009 diende een volgende generatie (Michel) zich aan. Wij werken thans in met team van 4 en richten ons hoofdzakelijk op het beheer van commercieel onroerend goed, taxatie en bemiddeling bij verkoop en verhuur.

Michel van Thiel

michel1Behaalde zijn Bachelor en Master diploma in Vastgoedkunde. Na zijn studie in Londen deed hij werkervaring op in de Verenigde Staten en werkte een aantal jaar op de beleggingsafdeling van CB Richard Ellis te Amsterdam. Hier was hij als adviseur betrokken bij de aan- en verkoop van kantoorpanden en winkelcentra. Sinds 2010 is hij werkzaam bij Van Thiel bedrijfs makelaardij. Als volgende generatie zet hij de bedrijfsactiviteiten voort, in 2013 nam hij het kantoor over. Als directeur is hij eindverantwoordelijke voor de verhuur-, taxatie en beheerswerkzaamheden.

Roxanne Creemers Verheijen

Roxanne is na, onder andere, een opleiding als secretaresse bij Schoevers werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. In 2016 is zij bij van Thiel Bedrijfsmakelaardij in dienst getreden als secretaresse. Roxanne is verantwoordelijk voor het administratieve en deels financiële beheer. Haar kernkwaliteiten zijn organiseren, plannen, ontzorgen en regelen. Zij is vriendelijk, welwillend, pro-actief en staat in directe verbinding met de makelaar(s), wat haar het ideale eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) cliënten maakt.

Mark van Thiel

mark1Na een ambtelijke carrière in 1974 als zelfstandig makelaar begonnen in Wijchen. In korte tijd is zijn kantoor toen uitgegroeid tot een grote organisatie met vestigingen in Cuijk, Wijchen en Nijmegen. Het kantoor was als advies- en verkoop organisatie betrokken bij veel grote nieuwbouwprojecten in de regio Nijmegen. Sinds 1990 is deze organisatie opgenomen in Guijt Makelaars. Thans is hij onder de naam Van Thiel bedrijfs makelaardij BV te Wijchen doorgegaan met het commerciële beheer van de BOG beleggingsportefeuilles van m.n. particuliere beleggers.