Over ons

Home / Over ons

Over ons

Als familiebedrijf zijn wij actief in het vastgoedbeheer en -beleggingen in de regio van Arnhem en Nijmegen tot aan Den Bosch. Vanuit ons kantoor dat centraal is gelegen in Wijchen nabij het Kasteel werken wij met een team van 4 medewerkers en diverse partners op technisch en juridisch vlak. 

Omdat wij ook zelf actief zijn als belegger in commercieel onroerend goed en woningen, kennen wij de vraagstukken die u bezig houden als geen ander. De combinatie van deze toewijding met meer dan 50 jaar ervaring, maakt ons tot een uitzonderlijke partner voor uw vastgoedbeleggingen en portefeuille management. 

Werkwijze

Door jarenlange kennis en ervaring kennen wij de lokale vastgoedmarkt en diens stake-holders als geen ander. Als familiebedrijf kenmerken wij ons door een ongedwongen sfeer en een persoonlijke aanpak. Middels een kennismaking vernemen wij graag wat uw wensen zijn, om samen een heldere doelstelling te formuleren. Wij zijn een pro-actieve vastgoed adviseur die samen met u een optimaal rendement nastreven.  

Historie

In 1974 is Mark van Thiel gestart met Makelaardij Mark van Thiel BV, een makelaarskantoor gevestigd in Wijchen. Dit kantoor is in de loop der jaren gegroeid naar een organisatie met vier vestigingen. In 1990 is dit opgegaan in de regionaal werkzame organisatie Guijt, van Thiel en Bisterbosch. Mark is doorgegaan met Van Thiel bedrijfsmakelaardij, gericht op verhuur, verkoop en beheer van commercieel vastgoed. Eind 1990 is Mark van Thiel ook zelf projecten gaan ontwikkelen (zie belin.nl), al bleef de makelaardij en vastgoedbeheer de core-business.

In 2009 diende een volgende generatie (Michel) zich aan. Wij werken thans in een team van 4 en richten ons hoofdzakelijk op het beheer van commercieel onroerend goed, taxatie en bemiddeling bij verkoop en verhuur.

Michel van Thiel


Behaalde zijn Bachelor en Master diploma in Vastgoedkunde. Na zijn studie in Londen deed hij werkervaring op in de Verenigde Staten en werkte een aantal jaar op de beleggingsafdeling van CB Richard Ellis te Amsterdam. 

Mark van Thiel


Na een ambtelijke carrière in 1974 als zelfstandig makelaar begonnen in Wijchen. In korte tijd is zijn kantoor toen uitgegroeid tot een grote organisatie met vestigingen in Cuijk, Wijchen en Nijmegen. 

Peter van den Heuvel 


Peter is onze medewerker buitendienst. Voorheen was hij leraar in de techniek, had daarna een eigen bedrijf in kunststof bewerking en is nu verantwoordelijk voor al het vastgoed onderhoud. Ook bij verbouwingen en renovaties is Peter vaak uw aanspreekpunt op locatie.

Uw all-round

vastgoedadviseur

Uitzonderlijke Betrokkenheid
Van Thiel bedrijfsmakelaar verzorgt vastgoedbeheer met een buitengewone betrokkenheid. Wij behandelen uw panden alsof het ons eigen vastgoed is. Voor circa 40 particuliere beleggers verzorgen wij het beheer van meer dan 150 bedrijfspanden in de regio Arnhem – Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch.
Commerciële Activiteiten
Begeleiden verkoop- of verhuurtraject, schriftelijk vaststelling middels ROZ contracten, advisering bij verlenging of aanpassing lopende huurcontracten, huurherziening, taxatie en waarde analyse, portefeuille beheer.
Onderhoud/technisch Beheer
Jaarlijkse inspectie o.g., behandelen meldingen, vervaardigen onderhoudsrapporten, verstrekken onderhoudsopdrachten, controleren van uitgevoerde werkzaamheden, controleren onderhoudsnota’s, betalen onderhoudsnota’s, toezien correct gebruik o.g. door huurders, controleren leegstaand vastgoed.
FInancieel/Administratief Beheer
Vervaardigen huurnota’s, innen huur- en voorschotnota’s, maken kwartaal afrekeningen, administreren servicekosten, WOZ bezwaar en correspondentie, doorvoeren huurprijs aanpassingen, oplevering bij aanvang of beëindiging huur, digitale archivering en overige administratieve handelingen in het kader van het beheer.