Bedrijfsmakelaardij

Home / Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsmakelaardij 

Bij een aan-/verhuur of aan-/verkoop traject gaan wij uw beleggingspand op professionele wijze aan de markt aanbieden om een zo groot mogelijke groep kandidaten te bereiken.  Het begint met een pand opname samen met een fotograaf voor een optimale presentatie van uw object in de digitale brochure en online kanalen, in ons eigen aanbod, Funda in Business en bedrijfspand.com. Vervolgens gaan wij niet alleen een bord plaatsen en afwachten, maar gaan wij pro-actief de markt in. Wie zijn de huurders die gaan verhuizen? Welke ondernemer zoekt een nieuw pand? Kunnen we middels een mailing een bepaalde doelgroep benaderen?

Samenwerken

Wij geloven erin dat een makelaar voortdurend activiteiten moet ontplooien voor het beste resultaat. Door regelmatig overleg met u als opdrachtgever, bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en interesse van huurkandidaten. Als na bezichtigingen en een begeleiding van onderhandeling de juiste kandidaat is gevonden, verzorgen wij op vakkundige wijze de contractvorming, zodat uw inkomsten stroom weer voor vijf jaar is veiliggesteld.

Ervaren

Al meer dan 45 jaar werken wij als bemiddelend bedrijfsmakelaar in de vastgoedmarkten van Arnhem, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Wijchen, en omgeving. Als BOG specialisten verhuren wij winkels, kantoren en bedrijfspanden. Ook voor de verhuur van horeca, opslagruimte en recreatieve objecten bent u bij ons aan het juiste adres.  

Wij beschikking niet allen over een dijk aan ervaring maar zijn aangesloten bij diverse vakorganisaties waaronder bij het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) en het Taxatie Management Instituut (TMI) en Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Deze instanties reguleren haar leden op zaken als vakbekwaamheid, integriteit en professionaliteit.

Uw all-round

vastgoedadviseur

Uitzonderlijke Betrokkenheid
Van Thiel bedrijfsmakelaar verzorgt vastgoedbeheer met een buitengewone betrokkenheid. Wij behandelen uw panden alsof het ons eigen vastgoed is. Voor circa 40 particuliere beleggers verzorgen wij het beheer van meer dan 150 bedrijfspanden in de regio Arnhem – Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch.
Commerciële Activiteiten
Begeleiden verkoop- of verhuurtraject, schriftelijk vaststelling middels ROZ contracten, advisering bij verlenging of aanpassing lopende huurcontracten, huurherziening, taxatie en waarde analyse, portefeuille beheer.
Onderhoud / Technisch Beheer
Jaarlijkse inspectie o.g., behandelen meldingen, vervaardigen onderhoudsrapporten, verstrekken onderhoudsopdrachten, controleren van uitgevoerde werkzaamheden, controleren onderhoudsnota’s, betalen onderhoudsnota’s, toezien correct gebruik o.g. door huurders, controleren leegstaand vastgoed.
FInancieel / Administratief Beheer
Vervaardigen huurnota’s, innen huur- en voorschotnota’s, maken kwartaal afrekeningen, administreren servicekosten, WOZ bezwaar en correspondentie, doorvoeren huurprijs aanpassingen, oplevering bij aanvang of beëindiging huur, digitale archivering en overige administratieve handelingen in het kader van het beheer.