Verhuur/verkoop

Wat doen we?

Schermafbeelding 2015-04-07 om 16.31.07Komt uw winkelpand of bedrijfsruimte binnenkort beschikbaar? Wacht niet tot het leeg komt, maar start vroegtijdig het verhuurtraject op. Het verhuren van kantoor-, winkel- en bedrijfsruimten behoort tot onze kerntaken. De verhuurwerkzaamheden bestaan uit een reeks handelingen om uw pand zo goed en transparant mogelijk in de markt aan te bieden. Niet allen een bord plaatsen en afwachten, maar pro-actief handelen en de markt in. Wie zijn de huurders die gaan verhuizen? Welke ondernemer zoekt een nieuw pand? En hoe kunnen wij hierbij helpen?

Meer dan alleen verhuur

Schermafbeelding 2015-04-07 om 16.31.12Al meer dan 40 jaar werken wij op en aan de vastgoedmarkten van Nijmegen, Wijchen en omgeving. Als BOG specialisten verhuren wij winkels, kantoren en bedrijfspanden. Ook voor de verhuur van horeca, opslagruimte en recreatieve objecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering en over-performance. Verhuur van o.g. vergt anno 2015 veel meer dan een verhuurbord en een brochure. Actief de markt in, een goede online aanwezigheid en je gezicht laten zien in de markt, brengt ons dichtbij de ondernemers en hun huisvestingsvraag.

Bent u op zoek naar een bedrijfspand om te huren of kopen? Wilt u advies over het huren of kopen van uw winkelpand of bedrijfsruimte? Neem contact met ons op, dan helpen wij u verder met de huur van uw nieuwe pand.

Klik hier voor ons actuele aanbod