Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Kasteellaan 28, Wijchen

Home / Wijchen – Kasteellaan 28

Kasteellaan 28, Wijchen

Kasteellaan 28, Wijchen, 6602 DE, Nederland

Kantoorruimte
Beschikbaar
huurprijs

Huurprijs
€ 34.000,- (€ 2.833,33 per maand)

BTW belast

Omschrijving
TE HUUR: representatieve kantoorruimte op hoeklocatie op de begane grond, groot ca. 245 m², met kant en klare vertrekken om direct in gebruik te nemen. In de ondergelegen kelder is een bijbehorende berging van ca. 20 m² gelegen.
De kantoorruimte is inpandig afgewerkt met een verlaagd plafond, diverse scheidende wanden en vloerbedekking, wandafwerking en zonnescreens. De isolatie van de buitenschil is recent verbeterd en ook zijn er dit jaar nieuwe duurzame installaties voor verwarming en airconditioning aangelegd. Daarmee is het pand gasloos geworden en helemaal klaar voor de toekomst.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen op een hoeklocatie in het mooiste deel van de Kasteellaan, pal tegenover het Wijchense kasteel. De bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto of fiets is door de centrale ligging bijzonder goed. Het treinstation bevindt zich op slechts enkele minuten lopen. Er zijn parkeerplaatsen gesitueerd voor de deur (blauwe zone), alsmede achter het gebouw (parkeerterrein Europaplein).
De aangeboden kantoorruimte grenst aan het oude gemeente- kantoor dat onderdeel vormt van het TKWM gebied; Tussen Kasteel en Wijchens Meer zal in de komende jaren nieuwbouw plaatsvinden. Onderhavig object komt daardoor (nog) meer in het zicht te liggen aan de nieuwe wandelpromenade.

Voorzieningen
Het object ligt direct nabij de winkelvoorzieningen en vlak bij de Wijchense Markt. Er is een grote mate van samenwerking tussen ondernemers, winkelpandeigenaren, horeca en de overheid, uitmondend in het zeer actieve Centrum Management Wijchen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4938

Parkeermogelijkheden
Wijchen centrum heeft verspreid op korte (loop) afstand rondom het centrum ca. 6 parkeerterreinen samen groot ca. 1.500 gratis plaatsen (deels blauwe zone).

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Bijzonderheden
Gelegen op een bijzonder goede locatie aan de Kasteellaan in het centrum van Wijchen, in een omgeving met kantoren, horeca en winkels.

Oplevering
In overleg met verhuurder te bepalen.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via of 024 64 24444

Uw vastgoedportefeuille, onroerend goed belegging en verhuur/verkoop geregeld voor Van Thiel Bedrijfsmakelaardij