VERHUURD Winkel-/kantoorpand Heumenseweg 2 Wijchen €895 /mnd

Print Friendly, PDF & Email

VERHUURD
Heumenseweg 2
6603 CZ Wijchen
€895 /mnd

VERHUURD

Winkelpand of kantoorpand in Wijchen te huur. Dit winkel-/kantoorpand is gelegen aan de kruising van de Graafseweg en de Heumenseweg, centraal in de dorpskern van Alverna (gemeente Wijchen), in een omgeving met winkels, kleinschalige bedrijvigheid, wonen en horeca. De ruimte kan als winkel- , kantoor- of praktijkruimte gebruikt worden. Het object heeft een oppervlakte van ca. 95 m2, verdeeld over een 2 ruimtes. Vanwege de hoek ligging heeft het een grote hoeveelheid daglicht inval, er is veel etalage ruimte aanwezig, aan elke zijde ca. 6 tot 8 meter. Het pand heeft een plafond hoogte van 2,70 meter.

Ligging:
Alverna is een kerkdorp behorende bij de gemeente Wijchen. Onderhavig object is gelegen aan de kruising van de Graafseweg (Rijksweg N324) en de Heumenseweg alwaar een cluster van voorzieningen is gelegen.

Omgeving:
De kern Alverna kent naast een kleine supermarkt een aantal winkels met een specifiek aanbod (IT, gashaarden, financiële dienstverlening). Daarnaast beschikt de kern over relatief veel horeca gelegenheden (restaurants) en vermaak voorzieningen (kunstskibaan, manege, bowlingcentrum, golfbaan). De kern dankt het voorzieningenaanbod niet aan het eigen inwonertal maar aan de strategische ligging aan de Graafseweg. Voor de kern is het belangrijk dat het gemeentelijke beleid zich richt op het behoud van de voorzieningen. Voor de leefbaarheid is het behoud van de supermarkt van groot belang.

Bestemmingsplan:
De bestemming voor onderhavig perceel luidt “centrumdoeleinden”. Er staat geen nadere specifieke aanduiding op de plankaart. Binnen de bestemming centrum zijn toegestaan detailhandel, wonen, horeca en kantoor-doeleinden t.b.v. kleinschalige dienstverlening.

Kadastrale gegevens
Gemeente Wijchen
Sectie: D
Perceel: 1632 (A2)

Parkeermogelijkheden
Pal voor de deur bevinden zich diverse gratis parkeerplaatsen.

Meer informatie over dit pand vindt u op Funda.

”Zullen we even gaan kijken?”
Neem contact op via: ✉ bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl of ☏ 024 – 64 24444